2777
2789

من دانشجو حسابداری ام ، همه و اکثر خانمایی که می بینم تو حسابداری موفقن مانتویی ان ، میترسم یوقت برم شرکتی برای استخدام مثلا گیر بدن یا نخوان ، البته یه جا رفتم واسه کاراموزی بعدش بخاطر اینکه حقوق نمیدادن اومدم بیرون اونا اوکی بودن 

نمیدونم میشه یکم از محل کارتون بگین خیلی نگرانم   

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو تمام مراحل استخدامم با چادر رفتم هیچ مشکلیم نبود اعتماد به نفست و ببر بالا و به این چیزها اهمیت نده مدیر عامل ما هرکی با پوشش باز میاد برای مصاحبه مستقیم ردش میکنه 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
مانتویی بودن تاثیری تو موفقیت نداره ، من چادریم ، و عملا زیر چادر هیچ چیز نمیپوشم ، جلوشم بستست ، خ ...

میدونم ولی خیلی نگرانم ، اخه اکثر مثلا چادریا دیدم معلمن یا کارایی که از اول استخدامن 

من اول کار باید برم شرکت های خصوصی و اینطور و یکم نگرانم دیگه 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️
دولتی که مشکلی نداره , ولی کلا با چادر مشکلی ندارن قراره بری کار کنی رزومت باید مهم باشه نه پوشش، اگ ...

اره درست میگین   مرسی عزیزم

ن عزیزم چادر محدودیت نیست اتفاقا خیلی هم برازنده هست

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
میدونم ولی خیلی نگرانم ، اخه اکثر مثلا چادریا دیدم معلمن یا کارایی که از اول استخدامن من اول کار بای ...

اگه عقیده نداری نپوش ب نظرم ، مانتویی بودن یچیزیه که کاملا تو جامعه جا افتاده مهم پوشش مناسب و با وقار شماست 💚

میدونم ولی خیلی نگرانم ، اخه اکثر مثلا چادریا دیدم معلمن یا کارایی که از اول استخدامن من اول کار بای ...

اتفاقا حسابدار کسی هست که واقعا برای کار می خواندش ، براشون مهمه که طرف سر و سنگین باشه و همه فکرش به کارش بده! 

یه نفر برای استخدام منشی آمده بود شرکتمون ، دختره زیر مانتوش چیزی نپوشیده بود ، دو تا دکمه پایین مانتوش باز بود می نشست شکمش همه اش پیدا بود ، ما متعجب بودیم که خودش نمی فهمه یا براش مهم نیست ، ناخن هاش انقدر بلند بود که با ناخن تایپ می کرد ، قبل اینکه رئیس ببینه ما ردش کردیم رفت ، گفتیم حوصله دردسرهاش نداریم معلوم نیست برای کار آمده یا یه چیز دیگه!  خودش فهمیده بود نمی خواهیم بگیریم با پررویی می گفت من می خوام برم با رئیس هم صحبت کنم گفتیم رئیس نیستش ، شانسمون هم واقعا رئیس نبودش!

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2810