2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاید کمک پیامای معلم خواهرم شات

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 60 پست
فعلاً که چیزِ بدی ندیدم

اخه اینکه همینطور سریع گف شاگرد گرفتم در صورتی ک سال جدید خواهر من با این خانم هست معلمش این خانم هست این ذهنیت برا خواهرم میمونه ک اون معلم بدیه سال جدید باید چیکار کرد حداقل اگر نمیخواست دیگه کلاس بزاره رفع سو تفاهم میکرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیز بدی نگفته

اینکه سال جدید هم خواهر من معلمش این خانم هست کاش حداقل رفع سو تفاهم میشد من الان نگران اینم خواهرم سال جدید از درس زده بشه کلاس اول هست 

به نظرم اگه کسی خودش مایل باشه نمیاد بدونه اینکه مشکلو حل کنه بگه دیگه نیاد من یکی دیگه رو گرفتم پولو بریزین من زبان تدریس میکردم اگه مشکلی بود نمیگفتم دیگه نیا پولو بریز یکی دیگه گرفتم مشکل طرفو برطرف میکردم شما بهش گفتی میشه زنگ بزنم باهاش حرف بزنین میگه نه یه دانش اموز دیگه گرفتم بیخیالش شو اسی

نه رفتار بدی نداشتن  . به خواهرتون بگید توی کلاس باید حواست به درس باشه یاد بگیری جای بازی نیست بعد که اومدی خونه درس رو ازت میپرسم اگه بلد بودی خودم باهات بازی میکنم یا مثلا فلان چیز رو برات میخرم  

دو جلسه ۴۵۰؟؟؟؟ بیخیال بابا مگه معلم کمه منتظره نازشو بکشی اخرشم بگه اره مشکل از خواهر خودته نه من م ...

دو جلسه ۴۵۰ هزینه منطقی هست 

کلاس خصوصی شده ساعتی ۲۰۰ تا ۳۰۰

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
اخه اینکه همینطور سریع گف شاگرد گرفتم در صورتی ک سال جدید خواهر من با این خانم هست معلمش این خانم هس ...

فکر کنم از قبل گرفته بوده منتظر همین بوده که اونو بیاره

به‌نظرم ببرش پیش معلم جدید زیاد خودتو درگیر نکن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

نمیدونم ولی حس کردم شما خیلی مناسب صحبت نکردیو معلم هم چیز بدی نگفت

بنظرتون کجاش مناسب نبوده 

نمیگم چیز بدی گفته من نگرانیم اینه سال جدید خواهرم از درس زده بشه کلاس اول هست 

انتظار داشتید چیکار کنه بیاد قران و قسم که من خوبم و لطف کنید منت بذارید خواهرتون بیاد کلاسم؟ اگه فکر میکردید اگه معلم باهاش صحبت کنه ممکنه باز بره کلاس به معلمش میگفتید باهاش صحبت کن. نه اینکه اول بگید دیگه نمیاد و...

خودت ازش بدتر حرف زدی، خب بنده خدا گفت دانش آموز دیگه گرفتم، مگه جرمه؟!

خب در لحضه ک نمیتونه دانش اموز بگیره همینکه گفتم دو دقه بعدش اینو گفت منم فقط نگرانم خواهرم از درس زده نشه کلاس اوله و با این خانم کلاس داره معلم مدرسش ایشونه 

2810