سلام چهار تا بچه دارم و کلی سابقه نگهداری از نوزاد و بچه و مشاوره پزشکی داشتم هر کس هر سوالی داره در مورد نگهداری وتغذیه و خواب و... میتونه بپرسه جواب میدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقا چطوریمثلا فرش میشوزی بچه هفت ماهه که چهار دستو پا می ه کجا میذاری؟بچه ای که دوساعت سه ساعت یه ...
ببین واقعاً داری سخت میگیری به این میگن بهونه تراشی مشکل هست نکه نیست ولی یا این مشکلو حل میکنی یا میگی خب دیگه چون فلان وضع رو دارم باید بچه رو ببندم به پام و بشینم گوشه اتاق . مگه نمیگی بچم نیم ساعت میخوابه یه پستونک بزار دهنش بزارش یه گوشه آروم هم کاراتو کن هم حواست باشه نهایتاً بیدار شد یه چیزی در دسترسش میزاری سرگرم میشه نگات میکنه نهایتاً بهونه گیری توام اگه کارت طوری باشه دست و پا گیر و کثیف که هیچی اگه نه که میگیریش بغل
سوال منم جواب بده اگ میتونی برای بار سوم باردارم اصلااا تهوع ندارم ولی رفلاکس و ترش کردن معدم زیاده ...
عزیز افزایش بزاق دهان دلیلش تغییرات هورمونیه و طبیعیه مقدار دفعات صرف غذا رو بیشتر و حجم هر وعده رو کمتر کن. چندین نوبت در روز دندانها رو مسواک بزن.یه نوع مواد غذایی بخور که بزاق رو تا چند دقیقه جمع و خشک کنه بعضی بیسکوئیت ها هستن خیلی خشکن و آب جمع کن من خودم کیک و بیسکوئیت و خشکبار مشت مشت میخوردم مینداختم دهنم هم سیر میشدم هم اب دهنم جمع میشد یه دستمم همش حوله بود موقع خواب حوله میذاشتم در دهنم
سوال منم جواب بده اگ میتونی برای بار سوم باردارم اصلااا تهوع ندارم ولی رفلاکس و ترش کردن معدم زیاده ...
واسه معده درد و رفلاکس و مشکلات معده شربت های آنتی اسید مجازی ۲ بار در روز بخوری.آب اصلا همراه غذات نخور.سعی کن ادویه جات و غذا های چرب و سرخ کردنی کمتر بخوری چه ماه های اول چه آخر.
ببین واقعاً داری سخت میگیری به این میگن بهونه تراشی مشکل هست نکه نیست ولی یا این مشکلو حل میکنی یا م ...
خب اصلا سرگرم نیس
مدام میره زیر مبلا و جاهای خطرناک
تازه یاد گرفته مبلو بگیره باایستع
هی میوفته سرش میخوره اینور اونور
اصلا بچه ای نیس بذارم یه گوشه برم کار کنم
اگه حداقل یه بچه شش ساله کنارش بود میشد ولی تنها نمیشه
گریه میکنه میاد دنبالم
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،