2777
2789
توشهرمااین جمله زیادمرسومه.به معنای آرزوی خوشبختی وزندگی خوب وبادواااام بودن زندگی هست .به معنای ساخ ...

👌👏👏👏 آفرین که درک می کنید و سطحی به جمله ها نگاه نمی کنید. 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
کمتر پدری پیدا می شه شکنجه ی دخترش را ببینه و حاضر باشه توی جهنم باشه دخترش و خودشو بزنه به بی تفاوت ...

قانع شدم،ولی پیش خواستگارا حداقل به دخترش اینجوری نگه

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا جنبه دارهیکی اینکه اینقدر زندگیتون خوب باشه که دورازجون فقط موقع مرگ دخترم ازاون خونه بیادبیزون ...

جمله اولیتون صحیح هست اش . اما جمله دومی بهتر بگیم تا حد توان برای خوشبختی باید بجنگی . نه تا آخر بسوزی و بسازی

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
قانع شدم،ولی پیش خواستگارا حداقل به دخترش اینجوری نگه

کاملا موافق ام . داماد پرو می شه  اتفاقا پیش داماد باید بگه دخترمو اذیت کنی پدرتو در می آرم اما به شیوه مودبانه . دختری که پشت نداشته باشه  مورد بی مهری و ظلم قرار می گیره در اکثر موارد .

اینو معمولا والدینی که به لحاظ فرهنگی سطح پایین هستن به ما معلما میگن😄 اول سال که میبینیمشون میگن گ ...

به مادرم گفتم گفت معنیش این نیست .قدیما ما به دو قشر اعتماد داشتیم یکی دکتر یکی معلم .این یعنی انقد بتون اعتماد داریم که بچه رو دستتون میدیم.نه برداشت شما.میگ سر این معنی میگفتن

حالا خدا داند دیگ کدوم درسته .ولی طاهرش به تفسیر شما بیشتر شبیه از نطر من 

به مادرم گفتم گفت معنیش این نیست .قدیما ما به دو قشر اعتماد داشتیم یکی دکتر یکی معلم .این یعنی انقد ...

نه خب من مثلا پدر دانش آموز بهم گفته اینو بزنینش این آدم نمیشه یعد در ادامه حرفش گفته دیگه گوشتاش از شما استخوناش از ما. 

البته زمان قدیم رو مادرتون درست میگن.

نه خب من مثلا پدر دانش آموز بهم گفته اینو بزنینش این آدم نمیشه یعد در ادامه حرفش گفته دیگه گوشتاش از ...

دلم اتیش گرفت پدر و مادر حامی بچه نباشن دیگ واویلاس.خدا صبر بده بت با این ادما