2777
2789
عنوان

همکارم پسره بهم گفت بد سلیقه کثافتت

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 28 پست
واای میشه جواب سوالم رو بدین منحرف نباشین

خب همه چیش منحرفانس اخه😂🫤

اگه چیزی گفت بهش بگو تو یکی خفه مرتیکه ی شیک‌زن صدا بچه نیاد🥸

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو تو باسلیقه ای بسه کاپ قهرمانی برای تو 

شیکتو تزیین کن آقای با سلیقه کاری به کار بقیه نداشته باش من خودم میدونم چیکار کنم به بی سلیقه یا با سلیقه بودن من هم کاری نداشته باش مالیاتش واسه تو نمیاد

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
ایی بابا سمت شما به شیک و بستنی میگن مشروب

خو از اول بگو

بگو گوه خوردی مرتیکه

میخوای شیک بخوری نمیخوای که به عنوان اثر هنری تو گالری نگه داری که اینقدر ادا میاری

همینم از سرت زیاده والا

اینا رو با لحن ملایم تر بهش بگو

بهش بگو تو باسلیقه ای بسه کاپ قهرمانی برای تو شیکتو تزیین کن آقای با سلیقه کاری به کار بقیه نداشته ب ...

مردم واسه خوردنم سلیقه میخوان

یاخته شکلاته دیگه

حالا روش قلب درست کرده باشه طرف خوشمزه تر میشه؟!😅🤣🤣

خو از اول بگوبگو گوه خوردی مرتیکهمیخوای شیک بخوری نمیخوای که به عنوان اثر هنری تو گالری نگه داری که ...

بدم میاد کسی به سلیقم توهین کنه من فقط حواسم نبود سینی بر عکس گذشته بودم تو ویترین اومده سر و صدا کرده اون خزه نمی‌دونم چرا لال شدم