2777
2789
چرا گلی؟)

هزارتا مشکل 

اینکه ۲۲ سالمه و خیلی از همسنام عقبم 

دانشگاهم چی میشه 

مستقل شدن خیلی سخته و غرورم اجاره نمیده از بابام پول بگیرم 

شکست عشقی هم ی طرف مثل چی دلم براش تنگ شده اینو اولین باره میگم ولی شبا عکسشو بغل میکنم و میخوابم و صبح بیدار میشم انگاری چیزی نشده ... 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون هورمون ترشح میکنه مرکز فرماندهی نیست که فکر و اینا مربوط به قشر مخه

نمی دونم شنیدم بهش می‌کن مرکز فرماندهی

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
هزارتا مشکل اینکه ۲۲ سالمه و خیلی از همسنام عقبم دانشگاهم چی میشه مستقل شدن خیلی سخته و غرورم اجاره ...

به خودت سر بزن! 

حالِ چشمهایت را بپرس و دستی به سر و روی احساست بکش؛

رو به روی آیینه بایست و تمام تنهایی ات را محکم در آغوش بگیر وَ با صدای بلند به خودت بگو که "تو" تنها داراییِ من هستی؛

بگو که با همه ی کاستی های جسمی و روحی، تو را بی بهانه و عاشقانه دوست دارم؛

برای خودت وقت بگذار، با مهربانی دستت را بگیر و به هوای آزاد ببر، نگذار احساس تنهایی کنی، نگذار ابرهای سیاه، چشمهایت را از پا دربیاورد...

مطمئن باش،

هرگز کسی دلسوزتر از تو

نسبت به تو پیدا نخواهد شد…

امیدوار داخل این جنگ درونت پیروز بشی!

بغل برای تو🫂

نمی دونم شنیدم بهش می‌کن مرکز فرماندهی

نه اون میشه گفت مرکز فرماندهی هورمون ها اونم نه کاملا فقط یه بخشیش ماله مغز فرق میکنه

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
قربونت برم 🥀❤️

طرز بیانی ک برای تعریف و تفسیر شرایط خودت بکار میبری... دقیقا نشون میده، ک چجوری ب اونا نگاه میکنی .. تجربشون کردی.. و چجوری تو تو بطن اونا حضور داری و این موضوع توی نحوه برخورد با زندگی و مواجه با مشکلات بزرگ و کوچیکت تاثیر میذاره.ماها هرگز متوجه نیستیم که با پس مونده درگیری های فکریمون که حتی از ملایم ترین خودگویی های منفی ایجاد میشه چ بلایی سر خودمون میاریمزندگی برای تعلل و تعویق های تو متوقف نمیشه.. 

حتی بخاطر پریشون ها و ترس های تو مکث نمیکنه.. زندگی دقیقا در کنارتو جریان داره.. 

چه تو نقش فعالی داشته باشی چه نداشته باشی.. نمایش ادامه داره..