2777
2789
نه اون میشه گفت مرکز فرماندهی هورمون ها اونم نه کاملا فقط یه بخشیش ماله مغز فرق میکنه

جالبه بهش در اصطلاح عامیانه خرفتو میگن

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرز بیانی ک برای تعریف و تفسیر شرایط خودت بکار میبری... دقیقا نشون میده، ک چجوری ب اونا نگاه میکنی . ...

خیلی خسته ام خیلی 

میدونی بزور دارم ادامه میدم

حتی خیلی به اینکه همه چیزو ول کنم فک میکنم درس و دانشگاه رو بزارم کنار حتی 

از خودم متنفرم بخاطر دوست داشتن ی آدم 

از اینکه نتونستم ازش دل بکنم 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
خیلی خسته ام خیلی میدونی بزور دارم ادامه میدمحتی خیلی به اینکه همه چیزو ول کنم فک میکنم درس و دانشگا ...

تو نمیتونی دیگران رو مقصر شرایط زندگیت بدونی.. حتی مقصر دونست خودت هم بی فایدس.. البته ما با شرایطو بحرانایی مواجه میشیم ک ظاهرا هیچ کنترلی رو اونا نداریم .. حتی ممکنه خیلی ناراحت کننده باشن.. 

اما همیشه کاری هست ک بتونی برای تاثیر گذاشتن رو این شرایط انجام بدی و از پس اون بربیای:).. 

حتی اگه سال ها تو اون شرایط بد بوده باشی و راهی برای خروج از اون پیدا نکرده باشی..بعد از روزای سخت،روزای خوب هم میاد فقط یه شرط دارههه تو انتخاب کنی اون اتفاق بد کل روحتو نابود نکنه.. 

انتخاب کنی هر روز رو بدتر از قبل برای خودت نکنی و کنترلش کنی.. 

میدونممم سخته اما شدنیه...

فقط میخوام یکی بهم بگه چیکار کن خوب بشی !!! همین

قشنگممم خوبی و آسایش همیشگی نیست و نمیشه حسرت خورد.. 

روزای خوب دوباره به زندگیت میخنده:)..

یه چیزایی به طرز بی رحمانه ای باید تحمل کرد.

آدما برای رفتن دلایل خودشون رو دارن تو باید بپذیرییی:)))

به جای ای کاش،زندگی کن..

اما حس میکنم همونقدری که هیچ عقب هم موندم

این  خود ما  هستیم که حقیقت وجودمون را با ذهنمون میسازیم.

اگه یچیزی کامل نشد پس ب این معنیه همه ی راه های حل کردنشو امتحان نکردی