2777
2789

چندوقته با نامزدم خیلی بحث و دعوا داریم با کاراش اذیتم میکنه پا میزاره رو خط قرمزام دیگ خسته شدم الان دوروزه قهریم ن اون اومده جلو ن من دفع ها قبل ک قهر میکردیم اون میومد جلو البته معذرت نمیخاس با مقصر کردن من میومد جلو و باز بحث و دعوا الان خودم پی بدم یا بزارم پیام بده؟؟😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا یبار هم تو برو جلو پیام بده

گفتم شاید پیام ندم قدر بدونه دیگ اذیتم نکنه:)

از یه طرفم میگم‌پیام بدم باز پرو تر میشه 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
بخاطر چی دعوا کردید؟ایندفعه رو شما کوتاه بیا زندگی خیلی بی ارزشه که بخوایم‌بخاطر چیزای بیخود خودمون ...

چیزای الکی میگم فلان کارو نکن انجام میده جدیدا خیلی لجباز شده

حالا ایندفعه کوتاه بیا برو پیام بده عزیزم ، زندگیتون رو سر این چیزای کوچیک خراب نکنین

امیدوارم جواب بده🥲