2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم حاملم ولی بلیت نجف گرفته بودم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 38 پست
ببین من سفرای خیلی طولانی تو بارداریم رفتم اما هیچ مشکلی نبود ،چون بخاطر کارم سفرای خارجی زیاد میرم، ...

دوستمم میگه زن های قدیم تو روستا اینقدر کار میکردن اگر بدن اونا رو داشتی خوب بود. ولی الان مشکلات زیاد شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا خودمو چش نزنم زود مریض نمیشمخیلی سخته یکی از دوستام میگه بسپر به همونی که دعوتت کردهیکی دیگه ...

الان شرایطتت حساس. کوچک ترین بیماری ممکنه تو رشد بچت تاثیر بزار. ببخشید اینو میگم ولی مورد داشتیم با یه اسهال آب بدنش کشیده شده. کیسه آب دور بچه از بین رفته بود. بعدم تو اون شلوغی هلت بدن چجوری میخوای زیارت کنی. بازم خودت میدونی 

و خدایی که در این نزدیکیست 
2805
پس این همه آدم تو بارداری ورم میکنن چی؟ چرا الکی آدمو می‌ترسونید؟‌همه تو بارداری ورم دارن منم ۷ ماهم ...

ورم سفر و ماشین نشستن یا فشار هواپیما  فرق داره... برو چندتا مطلب بخون گلم... نمی ترسونم . ولی ادم باید مراقب باشه که بعدها پشیمونی به بار نیاره .

زیارت رو نصف شب میرم که کسی نباشه🥲 تو بگو من قسمتم شه برم اصلا! 😭

خودت میدونی ظاهرا دلت به اینه که بری برو ولی اگه اتفاقی افتاد فقط و فقط خودتو سرزنش کن

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت