2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم حاملم ولی بلیت نجف گرفته بودم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 38 پست
اسکل موسکلی چیزی هستی ؟ لوسه خونگی چقد لوسی مردم باردارن میرن اسب سواری و شنا این و نگا میخا باماشین ...

کدوم خری تو حاملگی میره اسب سواری؟؟؟ نشون بده؟؟؟ 

بچه از جا کنده میشه تو ماه های اول هنوز جاش‌ سفت و محکم نشده

تهش اگه ۱۵ سالت باشع میای دستور پزشکی هم میدی برو بابا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خطرناک نیست اگه شرایطت تونجا تو نجف خوبه و هتل خوب گرفتی و تو گرما و الودگی نمونی

اونجا که مشکلی نیست ولی مسیر برام دردسر شده

یکی تکون های هواپیما

یکی هم راه برگشت... برسیم ایران خیالم راحته اونور از نجف تا کربلا و از کربلا تا مرز... نمیدونم

دوستم که میگه من نرفتم کربلا بخاطر همین ولی توی ایران دخترم پرید رو شکمم مشکل پیدا کردم

اسکل موسکلی چیزی هستی ؟ لوسه خونگی چقد لوسی مردم باردارن میرن اسب سواری و شنا این و نگا میخا باماشین ...

سن عقلیت و سطح شعورت از دختر ۳سالمم کمتره

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

حالا تکون های هواپیما و اتوبوس و ... بکنار. یوقت دور از جون مریض شی چی؟ چقدر موقعیت سختیه

معمولا خودمو چش نزنم زود مریض نمیشم

خیلی سخته یکی از دوستام میگه بسپر به همونی که دعوتت کرده

یکی دیگه شون میگه خدا بهت عقل داده وقتی ضرر داره نرو :((

اونجا که مشکلی نیست ولی مسیر برام دردسر شدهیکی تکون های هواپیمایکی هم راه برگشت... برسیم ایران خیالم ...

ببین من سفرای خیلی طولانی تو بارداریم رفتم اما هیچ مشکلی نبود ،چون بخاطر کارم سفرای خارجی زیاد میرم،تا هفته ۳۲ ام سفر رفتم بدون مشکل 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
کلا خطرناکه . ماهم قرار بود بریم سفر... ولی ارزش نداشت. کوچیکترین ورمی در پا و بدن ... مساوی با سقط ...

پس این همه آدم تو بارداری ورم میکنن چی؟ چرا الکی آدمو می‌ترسونید؟‌همه تو بارداری ورم دارن منم ۷ ماهمه و ورم کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا خطرناکه . ماهم قرار بود بریم سفر... ولی ارزش نداشت. کوچیکترین ورمی در پا و بدن ... مساوی با سقط ...

پس این همه آدم تو بارداری ورم میکنن چی؟ چرا الکی آدمو می‌ترسونید؟‌همه تو بارداری ورم دارن منم ۷ ماهمه و ورم کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810