2777
2789

شما از چند ماهگی بیرون میبرین؟ 

اینکه هر روز بچه بزرگتر رو برسونید مدرسه، با نوزاد 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همون اول بردم اوردم تو بغام رانندگی کردم پسر بزرگمو بردم مدرسه اوردم بزرگتر شد تو صتدلی کودک

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه دومم از دو هفتگیش بردیم بیرون. از یک ماهگیش خودم تنها با پسرم که۳سالش بود میبردمش خانه بازی. آره میشه در حد یک ساعت میتونی ببریش و برگردی تنهایی. ولی بیشتر بخای بری شوهرت همرات باشه بهتره

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
از همون اول بردم اوردم تو بغام رانندگی کردم پسر بزرگمو بردم مدرسه اوردم بزرگتر شد تو صتدلی کودک

وای چطور تو بغلت بود رانندگی کردی

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

خواهرم یه ماهش بود رفتیم مسافرت

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
من پسرم امسال می ره کلاس اول و نوزادم ۱۵ روزشه واقعا موندم چی کار می خوام کنم

منم تو همچین شرایطی هستم مدرسه سرویس نداره گفته خودتون بگیرید اما من جای مطمئنی سراغ ندارم. 

شما تو سامانه سپند ثبت نام نکردین؟ 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810