2777
2789
عنوان

خانم های متاهل فقط بیان تو تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سعی کن زیاد دکتر عوض نکنی...تحقیق کن ببین کدوم دکتر خوبه همونو ادامه بده

شهر زندگیمون دکتر زیاد خوب نیس اینجا ک اومدم دکتر خوب داره ولی باید بری وسط شهر..نه خودم ن شوهرم حوصله دکتر نداریم اونم با دوتا بچه کوچک شلوغ ک نمیشه باهاش تا سر کوچه رفت

رابطون نسبت به قبل زمانش طولانی نشده؟شبا خیلی بشاش و پرحرف میشه؟روز بعد تا لنگ ظهر خوابه؟اگه جواب ای ...

رابطه اره طولانی هست همونم بیشتر اذیتم..کلا بیرون خونه هست ولی تا شب میاد اکثرا خوبه سرحاله.ولی نه تا دیر وقت نمیخاد صبح پامیشه میره بیرون

همسرت به ۶۵ که رسید دیگه ۲ سال یبارم نمیاد سمتتچون نمیتونهالان خوشحال باشالبته گرمی هوا میزان نیازشو ...

حالا میگم خداکنه چیزی مصرف نکنه..اخه یکماه اومدیم شهر بزرگتر برای تفریح اون اکثرا بیرونه فک کنم زنای محتلف ببینه شاید تحریک بشه چون از شهر ما اینجا ازادتر هستن.شب ک میاد رابطه یا دست مالی..بیش از اندازه شده.قبلا سابقه نداشت اخه اینطوری..یا من تو گوشی بودم.‌از خواب بلند شد خوابالو بدون اینکه سرویس بره خودش انداخت روم و ..گفتم تروخدا پاشو برو سرویس..حالا رفت بیرون گفت شب میام اماده باش..من این وسط افسردگیم شدید شده..حال گریه دارم

شهر زندگیمون دکتر زیاد خوب نیس اینجا ک اومدم دکتر خوب داره ولی باید بری وسط شهر..نه خودم ن شوهرم حوص ...

ولی خوب یه فکری به حال خودت بکن...اینطوری خیلی اذیت میشی...اول از همه به فکر سلامتی خودت باش...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

حالا میگم خداکنه چیزی مصرف نکنه..اخه یکماه اومدیم شهر بزرگتر برای تفریح اون اکثرا بیرونه فک کنم زنای ...

حق داره بلاخره این خانما هم که رعایت نمیکنن ماهایی که زنیم زوم میشیم چه برسه به اینکه مرده

بلاخره شک نکن تحریک میشه حقم داره

حق داره بلاخره این خانما هم که رعایت نمیکنن ماهایی که زنیم زوم میشیم چه برسه به اینکه مردهبلاخره شک ...

هع..نمیدونم چطوری با بهونه بچه مریضه زیر درمیرم یا خودم سرگرم ی کاری می کنم..کاش حداقل ی کم شعور داشت درک میکرد