2777
2789

بعد روز اول که شروع میشه کم هست یا زیاد؟

روز دوم چطور؟

چه روزی اوج میگیره و زیاد میشه و روزه چندم دیگه کم میشه؟

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معمولا سه یا چهار روزه روز پنجم خیلی خیلی کم ولی روز اول و دوم خیلی شدید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

۵ روزه هست

روز اول زیاده 

روز دوم خیلیییی شدیده اوجشه.

روز سوم کاملا قطع میشه 

روز چهارم و پنجم هم مقدار خیلی عادی.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
روز اول و دوم متوسط سوم و چهارم لک بینی پنجم پاک

عزمزم منم همینطوری ام،روز اول و دوم زیاده،سوم کمه،چهارم لکه بینی،پنجم پاک میشم.

همش میترسم مشکلی داشته باشم،پس طبیعیه این روند؟آخه بیشتریا شیش هفت روزه هستن.

۱۰روزه و شددیدد

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
۵ روزه هستروز اول زیاده روز دوم خیلیییی شدیده اوجشه.روز سوم کاملا قطع میشه روز چهارم و پنجم هم مقدار ...

منم همینم عزیزم.یعنی در واقع سه روزه پریودم.بعدش شاید یه کمییی لک ببینم.

مشکلی نیست پس عادیه این سه روز بودن درسته؟

عزمزم منم همینطوری ام،روز اول و دوم زیاده،سوم کمه،چهارم لکه بینی،پنجم پاک میشم.همش میترسم مشکلی داشت ...

نه بابا از ۳ روز تا ۱۰ روزه بیشتریا یه هفته میشن معمولا دختر دایی من اصلا پریود نمیشه کلا لک بینی اونم ۳ روز راحتم بچه دار شدو طبیعیه