2777
2789

اگ‌حالت خوب میشه بله همه کاری انجام بده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه اینکه باردار بشی خوبه 

یا الان بارداری میخوای بری؟

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹

اگه داری چرا که نه

من بودم واسه خرجای مهم تر نگهش میداشتم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عالی 

مفته

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
اره ارزش داره اگ کلا یاد نداری .شنا همه باید بلد باشن بنطرم.اگ دوس داشتی ادامه بده مربی شنا بشی یا غ ...

اهوم خیلی دوس دارممم

من ازونام ک کلاس سوم بزور میبردن بهشون یاد میدادن😂

در حد کرال پشت اینا بلدم یکم

اگه داری چرا که نهمن بودم واسه خرجای مهم تر نگهش میداشتم

انفاقا هیچوقت اینکارو‌نکن‌البته ن ک قشنگ ولخرجی کنی ولی ب اندازه ای ک پول داری بنظرم‌برا خال خوبت خرج‌من کافه رستوران کلاسی ک دوست داری لباسی ک خوشت اومده 

چندسال بعد هیچکسسس هیچکسسس ازت تشکر نمیکنه و‌قدر نمیدونه ک تو‌ پول نگه داشتی برا روز مبادا ولی همش ی خلا و‌حسرتی تو دلت 

من درامد ندارم ماهیانه همسرمم واقعا زیاد نیست ولی با همون کارایی میکنم وخرجی ک واقعا حالم و‌خوب‌کنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اره ارزش داره اگ کلا یاد نداری .شنا همه باید بلد باشن بنطرم.اگ دوس داشتی ادامه بده مربی شنا بشی یا غ ...

دقیقا پرسیدم خانمه هم همینو گفت که اگه خواستی ادامه میدی واسه مربی گری یا غریق نجات

کلا عادیه که مدرک نمیدن؟

یا این چون مرحله اوله مدرک نداره؟

انفاقا هیچوقت اینکارو‌نکن‌البته ن ک قشنگ ولخرجی کنی ولی ب اندازه ای ک پول داری بنظرم‌برا خال خوبت خر ...

شرایط این اجازه رو نمیده. جوریه که هرچی بخوام باید از دوماه قبلش حساب کنم🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
2810