2777
2789
شرایط این اجازه رو نمیده. جوریه که هرچی بخوام باید از دوماه قبلش حساب کنم🥲

ایشالله همه چی برات اوکی باشه و‌پرروزی 

من شده ک۱۲۰حسابم داشتم

۱۰۰رفتم با پسرم بستنی خوردیم

۲۰کرایه‌ماشین دادیم برگشتیم😂😂😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اگه داری چرا که نهمن بودم واسه خرجای مهم تر نگهش میداشتم

ما وصع مالیمون عادیه 

من سابقه افسردگی دارم 

نور خونمون کمه منم زیاد اهل بیرون چرخیدن نیستم حس میکنم افسردگیم داره برمیگرده [حساس شدم و زود رنج]

دلم میخواد ی دلیل داشته باشم واسه بیرون رفتن ، دنبال یه کلاس مفید و کاربردی میگشتم 

حس میکنم سلامت روحیم و به طبعش سلامت جسمیم از همه چی مهم تر باشه=*) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا پرسیدم خانمه هم همینو گفت که اگه خواستی ادامه میدی واسه مربی گری یا غریق نجاتکلا عادیه که مدرک ...

مدرک خود استخر یه کاغذ میده ک اره این خانم ۴ترم مثلا اومده.ولی خب هیچ کاربردی نداره .هر مدرکی بخای بگیری باید ازمون بدی قبلش

واسه اینکه باردار بشی خوبه یا الان بارداری میخوای بری؟

نه بار دار نیستم 

می خوام اقدام کنم 

شنیدم واسه ماه هایه اخر بارداری شنا خوبه بدنو نرم میکنه و ..

واسه زیبایی و تناسب اندامم شنیدم شنا تاثیر زیادی داره😂البته باید مداوم و زیاد بری=)

منظم نه ی بسته گرفتم خیلی روحیم حساس شده یعنی زرتی میزنم زیر گریه 😑😢

اگه خیلی نامنظم میخوری هفته ای یکی بخور بعد دوهفته بعد ماهی یکی منظم بخور تاثیرشو می بینی

عدس هم از غذاهات حذف کن ی مدت رقیق القلب میکنه