2777
2789

خانما من دخترم کلاس نهم میره امسال و تا حالا چندین موسسه مختلف فرستادمش ولی یاد نمیگیره حالا از یه پیج تو اینستا ۱۵۷ هزار تا هم فالوور داره و یه روش خیلی عالی یاد میده به صورت مجازی مثلا نه اینکه فکر کنیم پکیج باشه بدن برن امشب ثبت نامش کردم استاد خصوصی داره و هر تایمی هر ساعتی ویدیو کال که دخترم بخوان ویدیو کال دارن و سوال میپرسن و پیگیر هستن و به غیر از اون لینک دادن لینک مکالمه هم ویدیو هستش 

نظرتون راجبش چیه ؟ الان آیدی استاد رو هم دادن راجب کلاساش صحبت کنیم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شش ماه مگه اینکه بره تو محیط کاملا انگلیسی یاد بگیره!انلاین با چهار تا جزوه محاله

عزیزم عرض کردم که جزوه نیست یکسره ویدیو کال دارن و مکالمه میکنن یعنی دقیقا تو مغز دخترم انگلیسی میره ۲۴ ساعته

عزیزم عرض کردم که جزوه نیست یکسره ویدیو کال دارن و مکالمه میکنن یعنی دقیقا تو مغز دخترم انگلیسی میره ...

بعد دخترت ۲۴ ساعته نشسته‌گوش بده و ویدیو کال بگیره؟

همش شاید درست باشه ولی شش ماهه گفتم محاله یاد بگیره

بعد دخترت ۲۴ ساعته نشسته‌گوش بده و ویدیو کال بگیره؟همش شاید درست باشه ولی شش ماهه گفتم محاله یاد بگی ...

ویدیو کال ۲ ۳ ساعت بقیش پشتیبانی چت و وویس