2777
2789
عنوان

دمنوش یا دارو برای پریودی

126 بازدید | 25 پست

میشه لطفاً دارو یا دمنوش حالا به جز زعفرون برای پریود شدن معرفی کنید الان پنج روزه عقب افتاده باردار نیستم چون دوبار آزمایش بتا دادم دوبار منفی بود و تیتر بتام صفر بوده خیلی خیلی استرس دارم لطفاً کمکم کنید :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب برا چی استرس داری همین پریودتو نامیزون میکنه 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
خوب برا چی استرس داری همین پریودتو نامیزون میکنه

نمیدونم چرا میترسم ولی خیلی میترسم و حالم بده :)به نظرت اینکه یروز لکه بینی داشته باشم بعد نداشته باشم طبیعیه🥲؟

خب باید چیکار کنم؟ :) توروخدا من خیلی میترسم

اگه لکه بینی داری ولی پریود نمیشی احتمالا کیست داری منم اینجوری بودم کیست داشتم اگه از یه هفته بیشتر پریود نشدی برو دکتر سونو کنه 

نمیدونم چرا میترسم ولی خیلی میترسم و حالم بده :)به نظرت اینکه یروز لکه بینی داشته باشم بعد نداشته با ...

با این استرست بله

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
اگه لکه بینی داری ولی پریود نمیشی احتمالا کیست داری منم اینجوری بودم کیست داشتم اگه از یه هفته بیشتر ...

کیست چطور به وجود میاد علائمش مثه درد پریودیه بدون خونریزی؟فقط یه روز لکه بینی داشتم

شما خودت استفاده کردی جواب گرفتی؟🥲

قرص ال دی رو من سه چهار بار برای این که پریود نشم میخواستم برم مسافرت خوردم و به محض قطع شدنش پریود شدم.

گیاه بومادران و زنجبیلم که قاعده اورن تو دوران پریود خوردم دیدم ابشار نیاگارا راه افتاده از بقیه ام شنیدن میگن خوبه وقتایی که نمیشی بخوری