قلبتپندهسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1579 عنوان شده تاریخ سزادین تونو باخودکار خودتون عوض کنیددکترم مرخصیه 386 بازدید | 32 پست عوضش کنم ناراحت نمیشه اماخودشو نمتونم گیربیارم عوض کنه کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف 1403/06/01 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسترن34 عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 5198 اگر متوجه بشه امکان داره بیاد توو اون لحظه های حساساعصاب و روانت رو بهم بریزه
طلا۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 263 چطوری عوض کنی دکتر تو دفتر خودش یادداشت میکنه که چه تاریخی نوبت داده به مردم
قلبتپندهسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1579 اگر متوجه بشه امکان داره بیاد توو اون لحظه های حساساعصاب و روانت رو بهم بریزه چطوری ینی کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
نسترن34 عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 5198 چطوری ینی عزیزم محاله دکتر توو دفتر خودش ننوشته باشهقطعا متوجه میشه شما دستکاری کردیوقتی از بیمارستان بهش زنگ بزنن که بیاد ممکنه بیاد داد و بیداد راه بندازه و بگه برنامه های منوبهم ریختی
قلبتپندهسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1579 عزیزم محاله دکتر توو دفتر خودش ننوشته باشهقطعا متوجه میشه شما دستکاری کردیوقتی از بیمارستان بهش زنگ ... چجوری پیداش کنم ک خودش عوض کنه تاتاریخ عمل مرخصیهتورخداراهنماییم کن کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
طلا۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 263 میخوای تاریخ رو جلو بندازی ؟اگر میخوای جلو بندازی میگی دکتر مرخصی هست پس چطوری بیاد عملت کنه ممکنه شهرتون نباشه
قلبتپندهسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1579 میخوای تاریخ رو جلو بندازی ؟اگر میخوای جلو بندازی میگی دکتر مرخصی هست پس چطوری بیاد عملت کنه ممکنه ... میخام جلوتربندازم تاآون تاریخی ک میخوام بندازم دیگ هیچ جانمیادومرخصیه کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
نسترن34 عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 5198 چجوری پیداش کنم ک خودش عوض کنه تاتاریخ عمل مرخصیهتورخداراهنماییم کن ببین میتونی به بهانه اینکه حرکت بچه کم شدهیا زیر دلت درد داری بری بیمارستانبعد اونا با دکتر تماس میگیرناونجا وقت خوبی یه که ازشون بخوای به دکتر بگنتاریخ رو تغییر بده
قلبتپندهسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1579 عزیزم محاله دکتر توو دفتر خودش ننوشته باشهقطعا متوجه میشه شما دستکاری کردیوقتی از بیمارستان بهش زنگ ... یچیزی روزی ک میخوام بندازم شلوغع و بهش زنگ نمیزنن گفتم قاطی بقیه برم داخل کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
طلا۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 263 ببین میتونی به بهانه اینکه حرکت بچه کم شدهیا زیر دلت درد داری بری بیمارستانبعد اونا با دکتر تماس می ... الکی زنگ دکتر نمیزنن که اول نوارقلب این چیزا میگیرن اگه غیرطبیعی بود زنگ میزنن شهر ما که اینطوری هست
قلبتپندهسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1579 ببین میتونی به بهانه اینکه حرکت بچه کم شدهیا زیر دلت درد داری بری بیمارستانبعد اونا با دکتر تماس می ... ینی ناشتاام برم ک اگ خواس همونجا عمل کنه؟بعد یچیزی یکی میگف با دستگاه مشخص میشه اگ از دروغ بگی کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
طلا۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 263 سعی کن روزای آخر هم تحمل کن نوزاد هرچی رسیده تر دنیا بیاد بهتره هم برای تنفس نوزاد بهتره هم اینکه میگن زودتر دنیا بیاد زردی نوزاد بیشتر میشه
نسترن34 عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 5198 ینی ناشتاام برم ک اگ خواس همونجا عمل کنه؟بعد یچیزی یکی میگف با دستگاه مشخص میشه اگ از دروغ بگی من ناشتا هم نبودم ساعت ۱۰ شب رفتم بیمارستانچهارروز به سزارین بود حرکاتش کم شده بودساعت ۱۲ شب سزارین کردن بدون ناشتاپسرم گلدن بی بی بود اصلا جای ریسک نداشت
قلبتپندهسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 1579 من ناشتا هم نبودم ساعت ۱۰ شب رفتم بیمارستانچهارروز به سزارین بود حرکاتش کم شده بودساعت ۱۲ شب سزارین ... دکترخودت یا دکت شیفت؟گلدن بیبی ینی چی کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف