2777
2789
خواهش میکنم . ما پارسال دیپلم تجربی گرفتیم امسال رشته ریاضی کنکور دادیم

ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم موفق شدید

فقط میشه بگید چطوری درس خوندید؟

منم رشتم ریاضی کنکور۱۴۰۴

ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم موفق شدیدفقط میشه بگید چطوری درس خوندید؟منم رشتم ریاضی کنکور۱۴۰۴

از دل پاکتون هست 💖☺️

برای فرهنگیان فرق داره . میخواید فرهنگیان شرکت کنید ؟ 

چون خیلیییی فرق داره . اختصاصی فرهنگیانم هست 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط فقط فرهنگیان نمیخوامولی فرهنگیان هم مدنظرمه

درست میگی عزیزم . 

خب اختصاصی فرهنگیان خیلی مهمه من الان توی شخصی عکس کارنامم می‌فرستم . چون به من خیلی کمک کرد . 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
خداراشکر من هرگز از شغل معلمی خوشم نیومد همیشه دوستداشتم یاوکیل شم یاپرستار

منم

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐

وای افرین به ت...آرزوم معلمیه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

مبارکت باشه عزیزم ،

خوش اومدی به این راه ،

من هم فرهنگی هستم 😊❤️

شغل لذت بخش ولی سختی رو انتخاب کردی ،بسیار حس مفید بودن بهت دست میده،ازین به بعد یادت باشه ممکنه سرنوشت یک دنیا حتی دستت باشه،

مثلا شاید معلمای هیتلر میتونستن جور دیگه ای تربیتش کنن😊😊❤️❤️❤️❤️

اول کارت با عشق شروع شه آخرش هم با عشق تموم شه،

همیشه بچه ها رو دوست داشته باش حتی بدترین و بی تربیت ترینشون رو،دل به دلشون بده ببین چقدر تغییر میکنن،

خلاصه خوش اومدی 🥰🥰🥰🥰🥰

تراز من از تراز تو بالاتر بود ولی قبول نشدم

تراز آبجی منم 8303 شد آموزش ابتدایی قبول شد ی نفر دیگه 7400 آموزش ریاضی قبول شده بود . 

بستگی به شهر داره و ظرفیت ها . کل ظرفیت شهر ما 1 آموزش ابتدایی بود که محل خدمتش شهر ما باشه

ظرفیت شهر ما خوب بود تقریبا ۱۵ تا ادبیات برمیداشتن

خوش به حالتون پس .