ب جز دوران نوزادیم ک یادم نمیاد
اصن یادم نمیاد پدرم منو دوست داشته باشه
مث بقیه دخترا منو بغل کرده باشه باهام حرف زده باشه
دردل و دل کرده باشیم یا هر چیز دیگه ای خصوصا تو سن من کلاس دهمی ک نسلشان پدرا دهه شصت هستند و کلی نیز دختراشون رو میکشن برادرام هم خیلی ازم بزرگترن و کلا بچه هاشون همسن منن نمیتونم از اونا توقع محبت نکرده پدرم رو داشته باشم ..بابام ار بچگی تا الان خیلی شکنجه روحی منو داده و همینطور مادرم رو اما مادرم همیشه میگه من موقعی ک باهاش ازدواج کردم بچه بودم و ب اصرار خوانواده بعدشم تو شهر کوچکی مثل شهر ما جوونش ک طلاق میگیره کلی حرف میزنن در موردش چ برسه ب ی زن ۶۰ ساله ک ۴۰ ساله آیت مردو تحمل کرده و کلا حرف مردم براش خیلی اهمیت داره
همیشه ب اونایی ک داداش همسن خودشون دارن یا باباهاشون راحتن و کلی باباهاشون دوسشون دادن حسودیم میشه . گاهی اوقات از شدت کمبود محبت دلم میخواد ی مرد بیاد تو زندگیم ک پشتم باشه باورتون میشه؟! منی ک آنقدر
از ازدواج بدم میاد و کلا همچین آدمی بودم .. الان دلم میخواد تو این سن کم ازدواج کنم
من تا ب حال رمان نخونده بودم ی دو ماهی میشه ک میخونم و رمان ها هم ب شدت سم هستن امروز خیلی وحشتناک در مورد رابطه. ج.ن.س.ی نوشته بودو من بعد از خوندنش حالم بهم خورد و تپش قلب گرفتم چن باره ب خدا قول دادم رمان نخونم اما عادت کردم مث تمام عادت های دیگم و نمیتونم ترکش کنم .. نمیدونم از خوندن رمان ب شدت میلم ب ازدواج بیشتر شده و این رو هم میدونم ک بخاطر رفتار های پدرم هس ک آنقدر کمبود محبت دارم از طرفی شرایط رفتن ب کلاس تابستونی رو هم ندارم چون بابام ب شدت خسیسه و همش میگه ب بردار خواهرای دیگت اجازه ی رفتن ب بیرون از خونه رو ندادم و بهشون پول ندادم چرا ب تو بدم منو همیشه با نوه هاش مقایسه میکنه اصن یکی نیست بهش بگه بابا تو پدری خودتو ببین پدر مادری بچه ها تو ببین ک اونام بخاطر کمبود محبت بهشون بشدت ب بچه ها شکن توجه میکنن و همچیو براشون فراهم میکنن خوش ب حالشون
من آدمیم ک حتی اجازه رفتن پیش روانشناس رو هم نداره هر وقت ب مامانم میگم میگه مگه تو روانی ک بری کلا تفکرات قدیمی داره و اجازه نمیده از خونه برم بیرون من در کنارش کلی مشکلات دیگم دارم و این خیلی زندگی رو برام سخت کرده شما راهکاری برام ندارین لطفا بم کمک کنیدالان دو ماهه شبا خوابم نمیبره و عوضش صبا میخوابم تا عصر وقتی هم ک بیدار میشم از بیکاری و افسردگی کل روزمو داخل گوشی هستم دوستی هم ندارم ک باهاش بخام چت کنم فقط داخل فضای مجازی میچرخم