2777
2789
عنوان

باز کردن حساب بانکی برای نی نی ها

13127 بازدید | 8 پست
سلام خانمهای اقتصادی
می خواستم ببینم کسی برای نی نی اش حساب باز کرده؟ چه حسابی تو کدوم بانک؟ من فکر میکنم حساب آتیه بانک کشاورزی بد نباشه... شما نظرتون چیه؟ هدیه های به دنیا اومدن دخترم اکثرا پول بودن و همینطور مونده می خوام براش حساب باز کنم نظر شما چیه؟
ﺧﺪﺍﻳﺎ ﺷﻜﺮﺕ ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﺑﻬمون ﻫﺪﻳﻪ ﺩﺍﺩﻱ. ﻳﻪ ﻧﻲ ﻧﻲ ﺳﺎﻟﻢ ﺩﻳگه ﻫﻢ ﺑﻬﻤﻮﻥ ﻣﻲ ﺩﻱ؟
سلام عسل جان! من پیشنهاد میکنم توی بانک مسکن حساب پس انداز مسکن جوانان باز کنی اگر اسمشو اشتباه نکرده باشم؟! میگن میشه روش وام مسکن گرفت و نی نی گلت هم بزرگتر که شد می تونه از مزایاش استفاده خوبی بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
وقتی یه مبلغی تو بانک کشاورزی میذاری و به انتخاب خودت 5 یا 10 یا 15 سال بهش دست نمیزنی بیشترین سود بانکی رو بهت میدن... اگه تو این مدت ماهیانه هم یه پولی که از ماهی 5000 تومن شروع میشه رو پولت بذاری باز به اندوخته ات سود تعلق میگیره که انم به انتخاب خودته که چند سال پول بذاری... اکه بعد از تموم شدن مثلا 5 سال که خودت انتخاب کردی به پول و سودش دسا نزنی ماهینه یه مبلغی مثل حقوق بهت میدن.
راستی شما حساب 1000000 تومنی که گفتن به نی نی های متولد سال 89 میدن رو باز کردید؟
سلام مانگرفتیم
ولی حساب مسکن جوانان بانک مسکن هرکی باز کرده بگه چندساله است؟
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند