2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم

169 بازدید | 14 پست

باشوهرم دعوامون شد 

هرچی گفتم بچه رو نگه دار من برم ارایشگاه گفت نمیتونم دیگه نرفتم امشب امد خونه سر همین دعوامون شد شامم نپختم براش از سرکار امد دید غذا نیست رفت خونه مادرش غذا بخوره پشیمونم اونم حسابی پرش میکنه 

خودشم خیلی اعصبانی بود مطمعنم میگه زنم غذا نپخته برام ص

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاش غذا حاضر میکردی....حالا اشکال ندارع باز میاد دوباره همه چی مثل قبل میشه

مادرش زنگ زد الان جواب ندادم مامانش خالمه الان میخواد از در نصیحت وارد بشه و کلی کنایه بارم 

بخدا خیلی پشیمونم نمیدونم چکار کنم نکه خیلی بخوامش فقط میگم بدتر پرش میکنن علیه من

میدونم عزیزم..حق باتوعه بلاخره یه خانم نیاز داره ساعتی به خودش برسه دور از دغدغه بچه و همسر..حق به تو میدم♡

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
اره خاک تو سرم فرستادمش تو تیم رقیب همینطوری هم چشم دیدنم ندارن

ازاین به بعد جوری بهش محبت کن که هیچ حرفی برای گفتن به اونا نداشته باشه کار خودتو جلو ببر فقط لج نکن 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
ازاین به بعد جوری بهش محبت کن که هیچ حرفی برای گفتن به اونا نداشته باشه کار خودتو جلو ببر فقط لج نکن

دعا کن برگرده با اینوه خیانت کرده و بهم کلی بدی کرده ولی بازم اگه پیش اونا بمونه مطمعنم کاری میکنن اصلا پیش ما نیاد بچه هام حیرون میشن 

2810