2777
2789
عنوان

مامانم دوست داره بچه دار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 22 پست
الانم خواستگار دارم خودش رد میکنهولی بازم میبینه یکی میاد جلو ذوق میکنه

چرا هرچی بیشتر توضیح میدی کمتر مامانتو میفهمم

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

کسایی که پسر دارن پشتشون پُره مثلا؟؟؟؟؟؟؟

دختر ۱۶ ساله خواستگار داشته باشه پز بده مامانش؟؟؟؟؟؟

۳۴ سالشه اما خب چون زود ازدواج کرده،تو گذشته مونده مادرت.بعضی از زود ازدواج کرده ها رشد نمیکنن دیگه!!!!!(دوستان گفتم بعضیاشون ،نه همشون...نریزید سرم🤨)

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن من بارها دیدم پسر رفته وقت پیری و کوریشون عروس و پسر دنبال زمین و مال هستن دختر دنبال دوا دک ...

وای دقیقا همینه آفرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

ببخشید این حرفو می‌زنم اما ب مادرت بگو حالا ماک دختر شدیم و میریم اومدیم سومی هم دختر شد یا خدایی نکرده  پسر شد مشکل جسمی  روحی پیدا کرد اون موقع هم اون پشت باباتون یا باعث غم خانواده اس؟

💖
کسایی که پسر دارن پشتشون پُره مثلا؟؟؟؟؟؟؟دختر ۱۶ ساله خواستگار داشته باشه پز بده مامانش؟؟؟؟؟؟۳۴ سالش ...

حق پرو مکس+++++++

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

از رفتارای مامانت ناراحت نشو و به دل نگیر، چون بعد خودت اسیبهاش را میبینی.

مامانت سنش کمه، و زود ازدواج کردند و بچه دار شدند، این حرفا را بذار پای این چیزا. 

غصه ی این چیزا را الکی نخور

یعنی کی این بحث دختر پسری تموم میشه من به دختر  دارم دیروز دوستم که هم پسر داره هم دختر می گه پسر یه هدیس از طرف خدا برای بنده هایی که خدا دوستشون داره و‌تا پسر نداری عاشق نشدی و مادر نشدی و .....