2777
2789
عنوان

فوبیا سوسک دارم و جابجا شدم

85 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

ما در حال جابجایی هستیم و روزی ک تمیز کردم دوتا سوسک ریز مرده دیدم و ترسیدم خونه سوسکی باش ب پیشنهاد دوستان سم چغندر زدم آنا فرداش ی زنده تو حمام و چندتا ریز خیلی ریز مرده تو پذیرایی کنار آشپزخونه و یک ریز خیلی ریز زنده تو آشپزخونه دیدم دوباره امروز کامن زدیم جمعه میخوایم اسباب ببریم اما همش میگم نکنه خونه پر سوسک باشه

همکفه؟

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه طبقه دوم

قدیمی ساخت اگه باشه یا همکف صددرصد داره کاری نمیشه کرد اگر نیست مال باسلیقگی مسنجر قبلیه

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
قدیمی ساخت اگه باشه یا همکف صددرصد داره کاری نمیشه کرد اگر نیست مال باسلیقگی مسنجر قبلیه

قدیمی ساز نیست از خونه ای الان میبینیم نو سازتر اما مستاجر قبلی درحال متارکه بودن و خانومت طلاق گرفته و چند وقت آقاهه تنها بوده

اینا سوسک کابینت هستن یا سوسک المانی خیلی به کابینت باید سم بزنی و اینکه لازمه اش اینه هر ماه تکرار کنی تا کلا ریشه کن بشن. مثلا روز یکه از خونه میرین مهمونی یک شب نباشین قبلش سم پاشی کنین.

ای وای چقدر پس حال گیری هست اخه بیشتر روز زمین هستن تا تو کابینت

اره ولی جاهای نمور و رطوبت و چوب رو دوست دارن ممکنه جاهای دیگم باشن ولی زیر سینک و کابینت ها و جاهایی که چوبه بیشتر دووم میارن