2777
2789
عنوان

ورودمجرداممنوع🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 13564 بازدید | 268 پست
منم تاپیک رو خوندم شاخ دراوردم اول فکر کردم سوال مهمی داره اومدم بعد دیدم خوشحال از اینه که شوهرش ذو ...

احسنت

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
بله آدمه سالم می‌ره دره بقالی ازروابطش حرف میزنم سایت زنونس خواهرمن اونی بیماره که من زدم مثبت هجده ...

مشکل از فرهنگ نداشته شماست که از خصوصی ترین روابط با همسرت همه جا حرف میزنی 

سایت زنونه اس کلی مرد و نوجون اینجا هست 

اینا هم نباشن باز ادم با اخلاق پیش هیچکسی از رابطه جنسیش حرف نمیزنه 

اگر مشکلی داشتی و سوال پرسیده بودی اوکی بود ولی تاپیکت کاملا بی محتوا و مزخرف بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تایپ کردنت میشه فهمید چقدر سواد و شعور داری ☺️انقدری ارزش نداری بخوام ناراحت بشم

شماکه انقدعقده تودلت داری که می‌گردی اینجاببینی رومی حالیش کنی ودعواراه بندازی اتفاقن ارزش نداری

منم سزارینم ۸ روز مونده البته اینم بگم ک روحیه من خیلی تو بارداری بهم ریخت مخصوصا ماه اخر بشدت جنگی ...

پسره من اوایل بارداری اخلاقم به شدت گند شده بود فقط  میخواستم  یکی باشه سرش داد بزنم😔الان بهتر شدم 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

انگار این مدلیا کم نیستن ماشالله حالا الانم آدم فقط ب ی چیز فک میکنه اینکه من نیازای خودمو دارم ولی ...

چقدر منی دختر هم تو هم آنه دختری در مزرعه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
چه بد😬😔تو ذوق آدم میخوره

به خدا یه شب رفتم بغلش گفت صبر کن یه چیزی لای دندونم گیر کرده گفتم باشه رفت مسواک زد اومد دراز کشید گفتم چرا درازکشیدی گفت میخوام بخوابم خسته شدم بابا اذیت نکن منم قهر کردم فرداشبش بهش گفتم گفت من بهت میگه اذیت نکن تو ناراخت نشو😑

ینی چی چون زنشی نبینتت بهت توجه نکنه چون همیشه هستی😐خب بگو منم یه روز خسته میشم از رفتارات میزارم م ...

چون بهش وابستم میدونه ترکش نمیکنم😔😔

فقط یه مسئله ایی خدایی نکرده براش اتفاقی بیفته ارثی یا حقوقش چیزی بهتوننمیرسه اخه

اتفاقا واس همین عقد نمیکنم  دیگ 

چون ۴ تا خونه دارم  دوسدارم فقط برسه ب بچه هام ک باهام بودن و سختی کشیدن 

اگ عقد کنم خود ب خود یک چهارم اموالم میبره  و کلا اینطور راحت ترم تا ی زمانی ک حس کنم تایمشه

نامزدم ی قرون پول نداره  من براش ماشین خریدم  کار میکنه و خرج خودشم ب زور در میاره

اتفاقا واس همین عقد نمیکنم دیگ چون ۴ تا خونه دارم دوسدارم فقط برسه ب بچه هام ک باهام بودن و سختی ک ...

عزززم شعلت چیه؟

شما عاقلانه فکر کردین.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بوتیک دارم

یه سوال بپرسم عزیز

اینکه لباس بچه بیشتر سود داره یا لباس زیر ؟

واسه تولید کننده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
2810