2777
2789
عنوان

ورودمجرداممنوع🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 13564 بازدید | 268 پست
اره باردارم همین جن روز پیش بهش گفتم چرا انقد سردی باهم گفت تو که دوست دخترم نیستی کفتم یعنی چی گفت ...

ینی چی چون زنشی نبینتت بهت توجه نکنه چون همیشه هستی😐خب بگو منم یه روز خسته میشم از رفتارات میزارم میرم 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چراامضات زدی سقفی از خودم بالاسرم باشه

ای بابا میخواستم بنویسم از خدامه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نمیشه😏

خب باشه از اولم میگفتی مهم نبود

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
اوکی

خونتون چقدر با گنبد فاصله داره؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
به نظرم بعضی موضوعات واقعا ارزش تاپیک زدن ندارهچرا هر چیزی که به ذهنتان میرسه رو فوری تبدیل به تاپیک ...

رحمت به شیری که خوردی

خانما همه چیز خصوصی رو می‌نويسن در صورتی که هزاران نوجوان میخونن

تاسف واقعا

رحمت به شیری که خوردیخانما همه چیز خصوصی رو می‌نويسن در صورتی که هزاران نوجوان میخوننتاسف واقعا

این نوچوناکه دنباله این میزان ماشاالله تواینستاواینترنت وحتاخوده جامعه قربونش برم پره ...

خیلی.....ماخاشیه شهریم عزیزم

میخوایی خصوصی بگو منم بگم کجام 

ماهم نزدیکتون هستیم

االان خب که چی تاپیک زدید ؟ الان ما چیکار کنیم که شوهرت یطوری خوشحاله انگار بلیط پنج ستاره بهش دادن😐😐

در ضمن عنوان هم باید مینوشتی ورود مردا ممنوع 

که صد البته الان کلی مرد تو تاپیکه 

هر چی به ذهنتون میرسه رو تاپیک نزنید.

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
به نظرم بعضی موضوعات واقعا ارزش تاپیک زدن ندارهچرا هر چیزی که به ذهنتان میرسه رو فوری تبدیل به تاپیک ...

منم تاپیک رو خوندم شاخ دراوردم 

اول فکر کردم سوال مهمی داره اومدم بعد دیدم خوشحال از اینه که شوهرش ذوق رابطه داره 

اینا همش از مغز مریضه کاش بعضیا بفهمن نیاز به درمان دارن 

ادم سالم اینجوری از روابط خصوصیش صحبت نمیکنه

2810