2777
2789
عنوان

ورودمجرداممنوع🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 13564 بازدید | 268 پست
برای منم همین بود اون دوران ب زور من و میکشوند خونشونبعضی وقتا دعوامون میشد سر اینکه نمیخواستم هرشب ...

انگار این مدلیا کم نیستن ماشالله 

حالا الانم آدم فقط ب ی چیز فک میکنه اینکه من نیازای خودمو دارم ولی شخصیتم اجازه هرکاری نمیده ، درین صورت فقط خودخوری واس ادم میمونه بعد ک عصبی میشی میگن غرغروعه

ن منظورم فیلم و خود..ضایی بود

همون دیگه عادت کرده باونا.........

ببین سره فیلم نگاه کردنش قشقرق راه بندازخیلی مفصل که دیگه نگانکنه منم اوایل زندگی یه باردیدمش دیگه شدباره اول و آخرش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من خیلی برنامه مرتبی داره و ازش عدول نمیکنه 

مثلا هر شش روز یکباره 

و من  وسط هفته بیفته خیالم باید سرکوب کنم چون شوهرم نمیتونه و فقط جمعه ها که خونس و خسته نیست میتونه 

ی خورده اذیت میشم و حس میکنم شوهرم مرد نیست که اینطوریه   

همینه خیلی برام جذاب نیست یا بگم دلم براش تنگ بشه

چون کم میذاره برام کم کم ی طورهایی سرد شدم ازش 

انگار این مدلیا کم نیستن ماشالله حالا الانم آدم فقط ب ی چیز فک میکنه اینکه من نیازای خودمو دارم ولی ...

چقدر منی دختر هم تو هم آنه دختری در مزرعه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
اره عقد نکردم ولی باهم زندگی می‌کنیم ۷ ساله

وایی چه جالب که بدون عقد زندگیتون پابرجاست.

رسمتونه عقد نمیکنید

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
همون دیگه عادت کرده باونا.........ببین سره فیلم نگاه کردنش قشقرق راه بندازخیلی مفصل که دیگه نگانکنه ...

قشقرق؟😏

سه چهار روزه خونه رو براش جهنم کردم خون ب جیگرش کردم دهن جد و آبادشو سرویس کردم گرچ خود بدبختم دارم خورد میشم 

بشدت دیوار حاشاش بلنده و معتقده یکی دوبار بیشتر نبوده ولی من شک دارم کلیم چی بارش کردم

اره عقد نکردم ولی باهم زندگی می‌کنیم ۷ ساله

وایی چه جالب که بدون عقد زندگیتون پابرجاست.

رسمتونه عقد نمیکنید

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
2810