2777
2789
عنوان

ورودمجرداممنوع🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 13564 بازدید | 268 پست
اعصاب هم باید بکشه ک با وجود بعضی بی مهری ها بتونی باز با محبت رفتار کنی مخصوصا واسه کسی مثل من ک با ...

عزییییزم بزاربچت به دنیا بیاد دنیا برات قشنگ میشه درعوض این مدل مرداکه براشون مهم نیست درصدخیانتشونم کمتره هیزم نیستن فک کنم

اره بابا اولاش خیلی گرم بود بعد دیگه کم کم سرد شد ولی من خیلی گرممالان همش من باید پیش قدم بشم اونم ...

جلوی خودت رو بگیر

سمتش نرو

وقتی حس داری همش جلوی خودت رو بگیر نرو سمتش

ولی وقتی اون اومد سمتش با ذوق باش و ...

درست میشه

مطمئن باش

التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر خودم که خیلی زشتم شکمم دارمدیگه نمی‌دونم ازنظراین مردچجوریم

مبتونم ببینمتون شاید واقعادجذاب باشی 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
منم تازه ازدواج کردم

بدیش اینه تو عقد و نامزدی و دوستی تا این حد و ب این شکل نبودن

شوهر من سر رابطه تو اون دورانا با من بحث میکرد یا سر اینکه وقتمو با اون بگذرونم ن با خونوادم باهام بحث میکرد ازدواج ک کردیم یکم بعدش ک حامله شدیم ورق برگشت

وای تو جای منی یا من جای تو دقیقا همینارو شنیدم

من ک میخوام برم قرص امید بگیرم بریزم تو بطری آبش      

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
من الان نمیفهم گفتن اینا چه فایده ای داره

فقط امضات 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
من ک میخوام برم قرص امید بگیرم بریزم تو بطری آبش

🤣🤣🤣💔

قرص امید چه سمیه اینا فقط  میخان ترس از دست دادن داشته باشن همین وقتی مطمئن  باشن از دست نمیدن براشون مهم نیست

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

من از نوار بهداشتی استفاده میکنمشوهرم بغلم که میکنه متوجه نوار میشه میگه هنوز که خوب نشدی چقدر دیگه ...

خدایی سایت جای بازگوکردن این مسائله؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
عزییییزم بزاربچت به دنیا بیاد دنیا برات قشنگ میشه درعوض این مدل مرداکه براشون مهم نیست درصدخیانتشونم ...

هه بعید میدونم میبینی الان اینجوری آتیشیم؟

چون دقیقا روزی ک صبحش رابطه داشتیم ظهرش حین خاک تو سرش کننی دیدمش

جلوی خودت رو بگیرسمتش نرووقتی حس داری همش جلوی خودت رو بگیر نرو سمتشولی وقتی اون اومد سمتش با ذوق با ...

دیگه از پریشب ب خودم قول دادم اصلا نرم سمتش چون وقتی ردم میکنه عصبی میشم منی ک هم اندامم خوبه هم چهرتا قشنگم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
2810