2777
2789
عنوان

ورودمجرداممنوع🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 13564 بازدید | 268 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره باردارم همین جن روز پیش بهش گفتم چرا انقد سردی باهم گفت تو که دوست دخترم نیستی کفتم یعنی چی گفت ...

وای منم دقیقااااا همین و شنیدم ازش

گفت زن آدم هرزمان که بخواد هست دوران عقد و دوستیمون فرق داشت اون موقع شبا نبودی پیشم الان هر زمان بخوام باید..... باشه اون زمان اینطوری نبود

حس میکنم برای درخواست رابطه جامون عوض شده انقدر ک این مدت همش من خواستم تا شده یا آقا ناز کرده خستم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
من چی بگم ک خودمم سرکار میرم ولی ب شدت گرم مزاجم و اینا رو اخر شب از همسرمم میشنوم

متاسفانه زمونه برعکس شده گرچ امکاناتی ک تو دسترسشون قرار گرفته خیلی بیشتر از قدیمه واسه همین دیگ دنبال آدم راه نمیفتن 

کاش خودمون گرم مزاج نبودیم

من چی بگم ک خودمم سرکار میرم ولی ب شدت گرم مزاجم و اینا رو اخر شب از همسرمم میشنوم

درکت میکنم

آموزش صرافی نوبیتکس، برای انتقال ایردراپ ها و ارز دیجیتال https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

2810