2777
2789
یا خداااا 😱فقط با ۴تا دروغ ایقد درآمد یک شبه دارن اونوقت ماهم میشینیم راجع بهشون بحث میکنیم تا هی پ ...

قبلا مردم پول میدادن ابرو میخریدن

الان ابرو میدن تا پول دربیارن

فکر میکنید پولشون ب چ دردی میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا مردم پول میدادن ابرو میخریدنالان ابرو میدن تا پول دربیارنفکر میکنید پولشون ب چ دردی میخوره

اینا روشون زیاده براشون آبرو مهم نیس.بخدا من بجای بعضیاشون خجالت میکشم😨😂😂 هیچکدومو فالوو ندارم ولی خب اکسپلورر میبینمشون گاهی

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

همه پیج های افشاگری روز اول گفتن که واسه جذب فالوور

من قبول داشتم این پیج های افشاگری رو تا چند وقت قبل در مورد دوتا بلاگر یه چیزی گفت و الان خودشون دارن لو میدن که اون اتفاق قرار بیوفته دیگه ایمان آوردم راست میگه

اینم دقیقا همونه فقط جذب فالوور

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبلا مردم پول میدادن ابرو میخریدنالان ابرو میدن تا پول دربیارنفکر میکنید پولشون ب چ دردی میخوره

الان یک بلاگر هست میگه بچم از همسر قبلیم هست و باباش میزدتش بعد نشون میده که ازدواج دومش شوهر چقدر با بچش خوبه ولی بچه مثل سیب نصف شده با ناپدریش هست

بخدا مردم ما چقدر ساده و خیلی معذرت میخوام احمقن

طرف چهار روزه میگه میخوام پیجمو قفل کنم اسکرین بذارم 

خب معلومه دنبال فالوره

ای کاش همه ی مردم متحد میشدن اینارو انفالو و بلاک میکردن

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی