2777
2789

چه ربطی ب سنت داره خب معلومه ک تازه مادر شدی 

بچه ک زبون نداره اگ نق میزنه چشاش خماره بخابونش دیگ باید ساعت خواب و ساعت شیرش و خودت تنظیم کنی اگ نوزاده فک کنم هر یساعت یا ۲ساعت باید شیر بخوره و بخابه شیر خورد آروغش و بگیر تا راحت باشه اگ خیلی نق میزنه و بی دلیله رو شکمش و نوازش کن شاید شکمش درد میکتع راجب پوشک هم خب ببین  پوشک ک جیش کرده و پره خودش معلومه تا پوشکی ک سالمه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هر دو سه سلعت گرسنه ش میشه هرچه بزرگتر بشه این فاصله بیشتر میشه تا ۴ ساعت مثلااگه خیلی نوزاده که ...

بزرگتر یعنی مثلا چندماه؟

تو شب هم همینه؟

شما هرچندساعت پوشک عوض می‌کردید تو ۴ ماهگی؟

من هر دو،سه ساعت عوض میکنم، بهم میگن وسواس داری!

سوال اول وقتی چندساعت خوابه بعدش بیدار میشه مطمئنن گشنه میشه  بهش شیر باید بدی بعدم هر بچه ای ساعت خوابش فرق میکنه ی بچه هر دوساعت  که بیدار دوباره میخوابه ی بچه میکنی کم خوابه زیادتر بیدار هست خودت متوجه میشی بهانه گیر میشه چشماش خواب الودمیشه معلومه خوابش میاد 

سوال دوم وقتی بچه  ادار خالی چندبار بکنه پوشک ی کم سنگین میشه بعد ی کم رنگ داخلی پوشک عوص میشه 

بو میگیره معلومه  میشه که جیش کرده قشنگ قیافه پوشک بازمان خشک بودن فرق میکنه

😐😐😐😐😐😐

چند سالته تو😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
بزرگتر یعنی مثلا چندماه؟تو شب هم همینه؟شما هرچندساعت پوشک عوض می‌کردید تو ۴ ماهگی؟من هر دو،سه ساعت ع ...

پوشک ساعتی نیست اخه 

باید چک کنی پی پی که همدن لحظه 

جیشم وقتی حس کنم باید عوض کنم تایم نگرفتم راستش

۴ ماهه هر سه ساعت اینجوری شیر میخوره باز بستگی به مقدار شیری که میخوره داره 

اگه پستونکیه نق که میزنه پستونک بدی ببینی تند تند میک می نه با ولع یعنی گرسنشه مثلا یا انگشتتو نزدیک دهنش کنی با ولع بگرده دنبالش که دهن بگیره 

الان دختر من ۸ ماه و نیمه از ده تا ۸ صبح که خوابه دوبار شیر میخوره 

حالا ۴ ماهه مسلما بیشتره ۳ بار ۴ بار شاید

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

رنگ زرد؟یعنی پوشک بی رنگ ،یعنی جیش نکرده؟

زرد خیلی پررنگ نه ولی رنگ پوشک عوض میشه، دست بزنی هم پیداست چقدر خیسه، بعد قلمبه هم میشه وقتی خیلی جیش کنه 

میگم هر 4 ساعت باید عوض بشه بهداشتیش 

ولی توی این گرونی تا 6 ساعت هم میتونی عوض نکنی اگه پیف نکرد

بزرگتر یعنی مثلا چندماه؟تو شب هم همینه؟شما هرچندساعت پوشک عوض می‌کردید تو ۴ ماهگی؟من هر دو،سه ساعت ع ...

توشب هم بیدارشدنق زد گشنه هست بهش شیربده میخوابه 

قبل خوابیدن پوشک عوض کن تاصبح دیگه نمیخواد عوض کنی 

صبح بیدار شد عوض کن 

مدت زمان عوض کردن پوشک مشخص نیست .مونده به اینکه چه قدرشیر میخوره وشکمش چه قدر کار میکنه 

اما برای جیش سنگین میشه وجمع میشه جلوش 

هرچی سنگین تربشه بیشتر جیش کرده داخل پوشک خیس تر میشه

2810