2777
2789
عنوان

باحرف بچه سه سالم هنگ کردم میتونس یه خون به پاکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 21813 بازدید | 217 پست
برای درمانش کاری نکردی

ی بار رفت روانپزشک البته ن واسه این 

واسه چیزای دیگه همونم ادامه نداد و قرصاشو نخورد

از نطر خودش نرناله کاراش و زیر بار نمیره

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من ب شوهرم گف مامان یه چیزی میریزه تو شربتت و به همش میزنه و چیزای جادویی میگه ..فک کن من تو عمرم رنگ دعارم ندیدم بعد شوهرم فک کرد چیز خورش کردم😑

یه بارم یه فروشگاه شلوغ بودیم گف بابا بهم خیانت کرد..منظورش اهانته..همیشه میگه خیانت درصورتی ک تو خونه ما اصلا بحث خیانت و اینا نیست نمیدونم چرا همش میگه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹
الان مثلا میخواید هیجان بدید تاپیکو نصفه میزارید؟

شمارو نمیدونم ولی من واقعا هیجان زده شدم😑😂

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

بچه من دوسال و‌نیمشه دیروز داشت واسه همسایه حرف میزد برگشته میگه مامانم منو با لگد زد من گریه کردم ب ...

حالا پسر من پنج سالشه،دیروز به همسایه تعارف کردم که بیا برسونمت،تا نشست تو ماشین،پسرم میگه تا حالا ازین ماشینا دیده بودین؟ ببین شیشه شم خودش بالا میره،اون بنده خدا هم با خنده گفت نه والا تا حالا ندیدم،از خجالت آب شدم ،بعد که بهش گفتم پیش خاله زشت بود ینی چی تا حالا ازین ماشینا دیدی،میگه خب میخواستم بالا رفتن شیشه رو نشونش بدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حالا پسر من پنج سالشه،دیروز به همسایه تعارف کردم که بیا برسونمت،تا نشست تو ماشین،پسرم میگه تا حالا ا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

همه جور همین نی می سایتو خبر نداره با خط مامانمه بفهمه خیلی بد میشه اینستا ندارمجوراب ساق بلند صندل ...

بخدا کپی شوهر منه 😳😢🤯🙁هعی

آنقدر خوب باشيد که ببخشيد، امّا آنقدر ساده نباشيد که دوباره اعتماد کنید!قدر لحظه ها را بدانيد! زمانی می رسد که دیگر شما نمی توانید بگویید جبران می کنم.از کسی که به شما دروغ گفته نپرسيد: چرا؟ چون سعي مي كند با دروغ هاي پي در پي، شما را قانع كند!هرچیزی در زمان خودش رخ میدهدباغبان حتی باغش را هم غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهندجاده زندگي نبايد صاف و هموار باشدوگرنه خوابمان مي برددست اندازها نعمت بزرگي هستند..
ی بار رفت روانپزشک البته ن واسه این واسه چیزای دیگه همونم ادامه نداد و قرصاشو نخورداز نطر خودش نرنال ...

به این جور مردا میگن خود شیفته 

کاریش نمیشه کرد عزیزم

حرف هیچکسو قبول ندارن خودشونو خیلی بالاتر از همه میبینن و فک میکنن فقط خودشون خوبن همه بدن 

آنقدر خوب باشيد که ببخشيد، امّا آنقدر ساده نباشيد که دوباره اعتماد کنید!قدر لحظه ها را بدانيد! زمانی می رسد که دیگر شما نمی توانید بگویید جبران می کنم.از کسی که به شما دروغ گفته نپرسيد: چرا؟ چون سعي مي كند با دروغ هاي پي در پي، شما را قانع كند!هرچیزی در زمان خودش رخ میدهدباغبان حتی باغش را هم غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهندجاده زندگي نبايد صاف و هموار باشدوگرنه خوابمان مي برددست اندازها نعمت بزرگي هستند..

بچه ها تو اون سن چیزای عجیب زیاد میگن

یادمه پسرمن ۳سالگی یه دویت خیالی داشت اسمش علی بود

ماهرجا میرفتیم علی هم میومد در رو واسش باز میکردیم جا باز میکردیم بشینه🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همه جور همین نی می سایتو خبر نداره با خط مامانمه بفهمه خیلی بد میشه اینستا ندارمجوراب ساق بلند صندل ...

پارانوییده متاسفانه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

با دخترم بیرون بودیم یهو دستشوییش گرفت از یه آقایی پرسیدم اینجا دستشویی هم هست؟گفت کنار حمام عمومی قبلاً یه دستشویی بود الان نمیدونم..

چند شب بعد با شوهرم نشسته بودیم حرف می‌زدیم یهو دخترم گفت اون آقاهه چقدر چاق بود .گفتم کدوم آقا برگشت گفت همونی که بهت گفت برو تو حموم😑یعنی قشنگ سطل آب ریختی روم.دوساعت داشتم برا شوهرم توضیح میدادم قضیه رو ولی بازم ته دلش شک داشت.امان از این بچها

2810