2777
2789
عنوان

باحرف بچه سه سالم هنگ کردم میتونس یه خون به پاکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 21813 بازدید | 217 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم من اول تاپبک اونقدر اذیت کردن که کلا اعصازم صدبرابرخراب شد خوبه مه هنورم دوستای به خوبی شماها ...

آره عزیزم میدونم توجه نکن یه سریا اینجا با سن کم عضو شدن درکی ندارن اصلا از موضع یه چی میخوان بپرونن فقط

سایت دیگه مثله قدیم نیست عزیزم 

خوبی از خودته گلم 

ان شالله دیگه مشکلی پیش نیاد 

موفق باشی عزیزم 

ازهمونا که تو تاپیکای مادر شوهرعزیزت دادن بهت

ببین شوهر من بد دله استرس گرفتم اگه بچم اینطور بگه چکار کنم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
وای دقیقا منم مشکل. تورو دارم

خیلی خیلی سخته من ک خیلی محدودم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
مثلا چجور محدودیتی

همه جور 

همین نی می سایتو خبر نداره با خط مامانمه بفهمه خیلی بد میشه 

اینستا ندارم

جوراب ساق بلند 

صندل نمیزاره 

لاک نمیزاره

کاشت ناخن و مژه نمیزاره

هیج جا نمیزاره برم مگر با خانوادش و خانوادمو خودش

شماره ناشناس نباید ج بدم 

گوشیمو چک میکنه

حجابم رعایت میکنم

میریم چیزی بخریم با فروشنده حرف نمیزنم

باید ب خودش بگم ب فروشنده بگه

همه جور همین نی می سایتو خبر نداره با خط مامانمه بفهمه خیلی بد میشه اینستا ندارمجوراب ساق بلند صندل ...

واااای 

ن شوهر من تا ابن حد نیس

برا من کلا محتاط هس میگ هیچی از هیچکی بعید نی 

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
واااای ن شوهر من تا ابن حد نیسبرا من کلا محتاط هس میگ هیچی از هیچکی بعید نی

واسه من ک حس میکنم پارانویید داره خیلی وضعش خرابه

2810