2777
2789
عنوان

کیا امسال بچه کلاس اولی دارن من استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 65 پست
پسرا کلا اخلاقشان متفاوته....دختر من میگف همه کلاس دوس داشتن باهاش دوست بشن بس که همه چیز یاد داشت.. ...

اره متفاوت هستن پسرها یه مقدار تنبل تر هستن بچه زرنگ باشی اذیت می کنن ولی دخترها همیشه دوست دارن متفاوت باشن امیدوارم موفق باشه همیشه دختر گلتون 

خداروشکر پیامتون دلگرمم کرد ی دنیا ممنون 😍😍

برای تمرکز پسرتون....مدرسه کانالی بهتون معرفی نکرده کانال از خانه تا مدرسه،،،داخلش داستان کودکانه گداشته بعد از داستان چندین سوال طراح کرده از بچه می‌پرسید این کار باعث میشه تمرکز داخل کلاس زیاد بشه..،خیلی تمرینات دیگه....ج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دختر من پارسال کلاس اول بود یک دانش آموز بود مادرش معلم بود همه چیز باهوش کلر می‌کرد قبل از اینک ...

بعد دخترتون خسته نمیشد از مبحث تکراری و اینکه اذیت نمیشد؟چون من دانش آموز داشتم که بلد بود و خیلی سرکلاسا حوصلش سر میرفت و هیچ شوق و انگیزه ای مثل بقیه نداشت همیشه هم زود مینوشت و بعد نقاشی و خمیر بازی و در آخر کنار میزم میگفت خانوم من حوصلم سررفته 😅 واقعا اذیت میشد 

چندم مهره....فک کنم تا آخر شهریور باید باشه...نرفتی سوال کنی

ببچه دوستم اینجوریه

بچه خودم امسال میره دوم سخت نگیر اصلا خودت بهش کاری نداشته باش تا یک ماه فقط لوحه باهاشون کار میکنن بعد کم کم حروف و بخش کردن و... یاد می‌گیرند 

بعد دخترتون خسته نمیشد از مبحث تکراری و اینکه اذیت نمیشد؟چون من دانش آموز داشتم که بلد بود و خیلی سر ...

اینا چون ۳۰نفرن...‌معلم به دانش آموزان که تموم میکردن میگفت برید کمک دوستتون...مثل درس نقاشی ریاضی باید بهش توضیح میدادن چکار کنه..بیکار نبودن...

برای تمرکز پسرتون....مدرسه کانالی بهتون معرفی نکرده کانال از خانه تا مدرسه،،،داخلش داستان کودکانه گد ...

پیش دبستانی که رفت گفت پسرت مشکلی نداره پسر خوب و مودبیه و تمرکزشم خوبه ولی خودم احساس میکنم مثل بقیه بچه ها نیست 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸