2777
2789
عنوان

کیا امسال بچه کلاس اولی دارن من استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 65 پست
من معلم کلای اولم عاجزانه خواهش میکنم با بچه به جز دست ورزی به هیچ وجه چیزی کار نکنید تا بره کلاس اص ...

دست ورزی چیه خمیر بازی؟ 

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه می خوای آماده اش کنی لوحه ها رو روی مقوا بنویس بعد بگو حالا از اون جهتی که من میگم با میخ سوراخ کن مثل نقطه چین

یا خودت با مدادرنگی بنویس پسرت فقط از روش بکشه

حروف اول و اخر رو هم اکثر بچه ها توش مشکل دارن

زیاد بهش سخت نگیر

یه خانم گروهی داخل ایتا زده برای مامانای کلاس اولی که امسال میرن...تا از تجربیات هم استفاده کنن...تا ...

اره

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

من معلم کلای اولم عاجزانه خواهش میکنم با بچه به جز دست ورزی به هیچ وجه چیزی کار نکنید تا بره کلاس اص ...

خیلی ممنونم که گفتین 🌹

دست‌ورزی همیشه تو خونه باهاش کار میکنم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

عزیزم اون هنوز بلد نیست فقط باید نوشتن و لوح نویسی تمرین بشه بقیه تو کلاس خود معلم باید آموزش بده وگرنه زده میشه بعدم بچه ها تا ماه آذر کند هستن تو درس بعد از آذر جوری یاد می گیرن که شگفت زده میشی تو کلاس بچه دیر آموز بود که بت تدریس معلم موفق شد پسر شما که جای خود داره نگران نباش و فشار زیاد به بچه وارد نکن خواهش می کنم 

دست ورزی چیه خمیر بازی؟

اره خمیر بازی نوشتن نشانه ها بدون اینکه ایمشون رو بگی و نقطه بذاری واسشون،،،بازی ماز،،پیدا کردن اختلاف تصاویر،،،دادن شستن جورابش با دست برای اینکه دستش قوی شه،،،مچاله کردن کاغذ...باز و بسته کردن دکمه های پیرهنش

عزیزم اون هنوز بلد نیست فقط باید نوشتن و لوح نویسی تمرین بشه بقیه تو کلاس خود معلم باید آموزش بده وگ ...

ببخشید لوح نویسی چیه باهاش کارکنم؟ 

چرا؟مگه خیلی تی وی نگاه کرده؟

تی وی خیلی وقت بود نصب نکردم کلا ولی گوشی تا حدی اره 

دیگه نمیدونم‌چطور سرگرم کنم بیرونم میبرمش هرچند اینجا بشدت گرمه 

چرا؟مگه خیلی تی وی نگاه کرده؟

تی وی خیلی وقت بود نصب نکردم کلا ولی گوشی تا حدی اره 

دیگه نمیدونم‌چطور سرگرم کنم بیرونم میبرمش هرچند اینجا بشدت گرمه 

2810