2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر لیست نشدن همصتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 65 پست
دیگ دوتا انگشت زده دیگ سکته چی؟ سرمایه نریخته توش که به باد بره بدبخت شه سکته کنهبعدش هم اینا همه شا ...

اخه خیلیا روش کلی حساب کردن  ماشین بخرن فلان بخرن امید زیادی داشتن

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینایی ک ب امید همستر نشستن پولدارشن..همونایی ان ک قرار بود با پنبه ریز بنز بخرن

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
حالا کی گفته لیست نمیشه؟میشه

قطعا نمیشه

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
خداروشکر من فقط یکم بازی کردم بعد حوصلم سر رفت دیگه ادامه ندادم حسم میگفت الکیه

منم همع جا گفتم به هیچ وجه امید ندارم پول بشه ولی بازی میکردم شاید بشه

حالا کی گفته لیست نمیشه؟میشه

دیگه کی؟ پیر شدیم خب

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

پول گرفت واقعاچطوری

دروغ میگه بابا کسی نمیخره

دیگه کی؟ پیر شدیم خب

قرار بود 11 مرداد  کللی  ادعا که ما مثل بقیه نیستیم و لیست میشه سر تاریخ  تاریخش  اومد  زر زدن  که نمیشه و کلی بازی کلید بازی راه انداخت  منم  ازونجا به بعد دیگ حذفیدمش خبرشم دیروز اوکد همش الکیه

من ک بازی میکنم برای سرگرمی وگرنه پول دادن ندادن مهم نیست

اره با این منطق بازی کن که یوقت ضربه نخوری😆