دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه هزینه براتون مهم نیست اصلامشکلی نداره، گوش ندین خانواده شوهر همینن که همیشه بزنن تو ذوق ادم. اگر تو هزینه مشکل دارین خیلی از مدارس دولتی تقریبا با هزینه نصف پیش دبستانی رو برگزار میکنن. من از این که بچم پیش دبستانی گذاشتم واقعا خیلی راضیم چون ارتباط با بچه های دیگرو یاد گرفته مخصوصا اینکه روحیه حساسی هم داره.نگران نباشین.
ببینین نمیشه گفت چون غیر انتفاعیه فوق العاده است . تو پیش دبستانی اشنایی با حروف الفبا یه سری مهارتها مثل شناخت دست چپ وراست .،نحوه درست گرفتن مداد و تسلط روی نوشتن کشیدن اشکال با استفاده از دفتر شطرنجی و... اموزش میبینه. چون دیگه خانواده بچه هاشونو اکثرا میزارن پیش نیازه بچه های دیگه هم برن تا از نظر توانایی ها مشابه بچه های دیگه باشن در غیر این صورت سرخورده میشن
[QUOTE=350286769]ببینین نمیشه گفت چون غیر انتفاعیه فوق العاده است . تو پیش دبستانی اشنایی با حروف الفبا یه سری مهارته ...[/QUOTEخیلی حالم بده آنقدر قصه میخورم