2777
2789
بیشتر رو شکمه و دائما غلت میزنه

پسر منم و غلط میزنه میچرخه ولی رو شکم نمی افته هنوز 

من از دیروز دارم بهش سرلاک میدم وزنش کم بود دکتر گفت بهش بده شما حریره و فرنی چطوری درست میکنی شیرینش هم میکنی من برا اون بچه هام یادم رفته😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکملی هست بدم خوب شده🥲شیش ماهشه

اگه جای اونایی که ریخته کاملا خالی نیست نیازی به دارو و ...نداره. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
پسر منم و غلط میزنه میچرخه ولی رو شکم نمی افته هنوز من از دیروز دارم بهش سرلاک میدم وزنش کم بود دکتر ...

من اول با آب براش فرنی گذاشتم یه کوچولو نبات بیرنگ انداختم بعدش ک دیدم بهش حساسیت نشون نداد حریره دادم حریره رو بادومشو خیس کن با آبجوش یه ربع بعد پوستاشو بکن با الک باددومارو رنده کن یا میتونی نشاسته بزنی یا اردبرنج آب و یه کوچولو نباتم بزن،سرلاک ندادم ولی غذا آماده ماجانو دوس دارم تست کنم نمی‌دونم کجا داره😁

من اول با آب براش فرنی گذاشتم یه کوچولو نبات بیرنگ انداختم بعدش ک دیدم بهش حساسیت نشون نداد حریره دا ...

مرسی عزیزم منم دیگه باباش دیشب براش سرلاک برنج خرید گفتم بدم بهش تموم شد فرنی و حریره درست کنم دیگه عزیزم نی نی شما چند کیلو هست اگه دوست داشتی بگو 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜