2777
2789
عنوان

با این تراز خراب کردم پزشکی می خواستم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 50 پست
عزیزم اگه میخوای دوباره بخونی رقابت در تجربی فووق العاده سخته خصوصا شما ک امسال تراز خوبی گرفتی نمیش ...

من با تراز امسال دانشگاه تهران نمیارم عزیزم 

همه اقوام من اونجا تحصیل کردن اگه من نیارم واقعا خیلی بده حداقل باید تلاش کنم پیرا بهشتی بیارم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

اگه استعداد درخشان باشه و معدل کارش خوب باشه نیاز به پول زیادی ندارع بعد فارق التحصیلی سریع می‌تونه ...

ممنونم خیلی تمام تلاشم میکنم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من بدم میاد از این محیط ها می خوام درس بخونم در کنارش کنکور بدم اصلا روحیه اینکه مثلا بچه به دنی ...

شما اصلا اول باید ببینی علاقه داری یا نه تا جایی که دارم میبینم  شما فقط سطحی داری نگاه میکنی علوم پزشکی کارش تو بیمارستانه دیگه ۹۸ درصدش نباشه بعدا هم کار نکنی تو بیمارستان تو طول تحصیل باید بیمارستان بری 

جراح چشم باید پزشکی بخونی که بسیار سنگین و سخته  هفت سال عمومی میخونی دو سال طرح که در مجموع میشه ۹ سال بعدش باید آزمون تخصص شرکت کنی که چشم اتفاقا پر طرفدار ترینه و قبولیش هم سخته. چهار سال تخصص باز دوسال طرحش شما حدود ۱۵ ۱۶ سال بعد در بهترین حالت باید جمع ببندی که بتونی مستقل کار کنی 

و در تمام این ۱۵ ۱۶ سال در بیمارستانی چطور بدت میاد؟ و تازه سوند گذاری تنقیه و اینا همه یاد میدن  و شاید صحنه ها خوبی نبینی  . مرگ ببینی  بالا آوردن ببینی ادرار ببینی و....

و کنارش هم شما نمیتونی برا چیز دیگه بخونی  دارو سازی هم از پزشکی باز درستش سخت تر و سنگین تره

قشنگ تحقیق کن بعد وارد هر رشته ای شو 

امیدوارم به کارت بیاد توضیحاتم

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
من با تراز امسال دانشگاه تهران نمیارم عزیزم همه اقوام من اونجا تحصیل کردن اگه من نیارم واقعا خیلی بد ...

اگر دانشگاه برات خیلی مهم حداقل پرستاری هوشبری اینا رو بزن دانشگاه ایران و بهشتی احتمال داره بیارید

حتما شانست رو امتحان کن و طبق تجریه خودم یکم دست بالا انتخاب رشته کن 

شما اصلا اول باید ببینی علاقه داری یا نه تا جایی که دارم میبینم شما فقط سطحی داری نگاه میکنی علوم پ ...

مرسی از توضیحاتتون گلم 

آره ولی خب به مرور عادت میکنم با بیمارستان شاید نمیدونم دقیق

مرسی از توضیحاتتون گلم آره ولی خب به مرور عادت میکنم با بیمارستان شاید نمیدونم دقیق

💚💚

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂