2777
2789
عنوان

با این تراز خراب کردم پزشکی می خواستم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 50 پست

اول اینکه فیزیوتراپی و کاردرمانی گفتاردرمانی و بینایی و شنوایی سنجی رشته های توانبخشی هستن نه پیراپزشکی 

دوم اینکه تراز بالا و مشابه پزشکی تعهدی می‌خوان و امکان مستقل شدن دارن و میتونن با کارشناسی مطب بزنن و پزشک امکان دستور دادن بهشون رو ندارن درواقع مثل رشته های پیراپزشکی زیردست پزشک نیستن و با همکاری هم به درمان کیس میپردازن 

سوم اینکه توی رشته های پیراپزشکی معمولا نمیشه ارجعیت مشخصی بینشون پیدا کرد باید بر اساس علاقه و هدفتون تعیین کنید 

مثلا پرستاری بازار کار بهتری از همه داره 

رادیولوژی پرستیژ بهتری داره 

علوم آزمایشگاهی درس های سختی داره 

اتاق عمل تو شهر های بزرگ می‌تونه درآمد بهتری داشته باشه پرستاری هم البته می‌تونه

هوشبری و پرستاری مهاجرت خوبی دارن 

تغذیه امکان مستقل شدن داره ولی به شدت اشباع شده 

درآمد همه پیراپزشکی ها هم یکی هستش تو استخدام دولتی 

تغذیه اگر معروف باشی و کاربلد می‌تونه درآمد خیلی خوبی داشته باشه درحد رشته های توانبخشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای مهاجرت پزشکی و دندانپزشکی به درد نمیخوره و خیلی سختهاگه میخوای مهاجرت کنی در اینده برو پرستاری ...

مرسی گلم پس پرستاری میرم 

فقط یک سوال پرستاری و مامایی ترم های اول کار های عملی ندارن دو ترم اول

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

خب اگه برم ذپرستاری من خانواده ام توان مالی ندارم وگرنه ازاد میرفتم بورسیه می تونم بگیرم ؟یا می تون ...

عزیزم مهاجرت کلا هزینه میخواد 

اگه کم هزینه بود که الان نصف پرستارای ایران رفته بود

به این فکر کن خودت کار کنی و پول جور کنی بعد بری

مرسی گلم پس پرستاری میرم فقط یک سوال پرستاری و مامایی ترم های اول کار های عملی ندارن دو ترم اول

نه حییفه ترازت بخدا حداقل داروسازی رو بزن دارو از همه رشته های تجربی بزای مهاجرت بهتره

اول اینکه فیزیوتراپی و کاردرمانی گفتاردرمانی و بینایی و شنوایی سنجی رشته های توانبخشی هستن نه پیراپز ...

مرسی

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

عزیزم مهاجرت کلا هزینه میخواد اگه کم هزینه بود که الان نصف پرستارای ایران رفته بودبه این فکر کن خودت ...

اگه استعداد درخشان باشه و معدل کارش خوب باشه نیاز به پول زیادی ندارع بعد فارق التحصیلی سریع می‌تونه بره 

اگه اشتباه نکنم دانشگاه ما نمی‌دونم دقیق یادم نیست کشورشو آلمان بود فکر کنم تمام هزینه هاشو داد چه قبل که بره چه بعدش رفت یعنی پول کلاس زبان و بلیط و همه چی رو دادن 

کلا جز پرستاری هم بقیه رشته ها هم مهاجرت پذیره برا ارشد اینا

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
نه حییفه ترازت بخدا حداقل داروسازی رو بزن دارو از همه رشته های تجربی بزای مهاجرت بهتره

دوباره می خوام  کنکور بدم وقت درس خوندن برای کنکور پیدا نمیکنم میگن دارو خیلی سخته

مرسی گلم پس پرستاری میرم فقط یک سوال پرستاری و مامایی ترم های اول کار های عملی ندارن دو ترم اول

ترم اول پراتیکع ترم دوم به بعد بیمارستان 

البته نه پرستاری فقط 

هوشبری مامایی اتاق عمل هم همینه  از ترم دو بیمارستانن 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
دوباره می خوام کنکور بدم وقت درس خوندن برای کنکور پیدا نمیکنم میگن دارو خیلی سخته

عزیزم اگه میخوای دوباره بخونی رقابت در تجربی فووق العاده سخته خصوصا شما ک امسال تراز خوبی گرفتی نمیشه هم پیرا خوند و هم کنکور داد برای پزشکی خییلی سخته از تراز امسال حداقل استفاده رو بکن

بازم هر جور خودت میدونی موفق باشی گل

ترم اول پراتیکع ترم دوم به بعد بیمارستان البته نه پرستاری فقط هوشبری مامایی اتاق عمل هم همینه از تر ...

وای من بدم میاد از این محیط ها می خوام درس بخونم در کنارش کنکور بدم اصلا روحیه اینکه مثلا بچه به دنیا بیارم یا ....ندارم دوست دارم جراح چشم بشم

2810