2777
2789

بچه ها من حدود پنج سال پیش با یه پسری بودم بعد پنج سال پیام داد به من و منم بهش گفتم مزاحم نشو گف عکساتو پخش میکنم منم از حرفاش شات گرفتم ولی پاک شدن الان

خلاصه ب دوست پسر فعلیم گفتم بره بزنگه بهش و بگه داداشمه و تهدیدش کنه که عکسامو پخش نکنه دوس پسرمم زنگ زده بش و گفنه مزاحم ناموس من میشی سرتو میبرم اونم گفته فحش بده صداتو ضبط کنم و فلان دوس پسرمم گفته بیناموسی اونم گفته من کلانتریم شمارتم دادم پلیس و دو هفته از این جریان میگذره منم از ترس پام گیر نباشه دوس پسرمو بلاک کردم ب نظرتون پایه منم گیره بترسم یا نترسم؟؟؟؟

چرا باید بترسی یه حرف مفتی زده حالا.😂 بهش میگفتی برو پخش کن اون وقت من میرم پلیس فتا ازت شکایت میکن ...

ن میترسم تهدید های دوس پسرمو ببره پاسگاه پایه منم گیر باشه نخوندی متنو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن میترسم تهدید های دوس پسرمو ببره پاسگاه پایه منم گیر باشه نخوندی متنو؟

عزیزم اون جرات نداره حتی از جلوی پاسگاه رد بشه. بعدشم بره اونجا بگه این پسره منو تهدید کرده؟خب اونا میپرسن واسه چی؟ اون وقت میخواد چی بگه؟ خب دوست پسرتم میگه داشته تهدید به پخش عکس میکرده. والا خودش الان داره جرم میکنه با تهدید شما. نترس عزیزم الکی وا نده. ما یه عمر تو دوستامون از این چیزا دیدیم هیچ وقتم هیچ اتفاقی نیفتاد. اگه دیدی خیلی تهدیدت میکنه خودت برو شکایت کن

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه