2777
2789
عنوان

خانمی که آی یو دی رو میخواست ببره

206 بازدید | 32 پست

یه روز یه خانمی اومده بود درمونگاه دستگاه آی یو دی شو دربیاره، اصرار اصرار که من باید دستگاه رو ببرم شوهرم ببینه!!!!!

گفتم آخه چرا، دستگاه که درمیاریم آلوده ست نمیشه ببری که باید بندازیم دور. برگشت گفت هم شوهرم میخواد ببینه و هم من میخوام بهش نشون بدم چه دستگاهی تو رحمم داشتم.

در آوردم بهش نشون دادم تعجب کرد. گفت همینه؟ گفتم آره دیگه. اسمش دستگاهه وگرنه انقدر که تو فک میکردی بزرگ نیست😄😄😄

حالا شما بگین آی یو دی داشتین خوب بوده براتون یا نه؟ دیدین چه شکلیه؟ 

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب قبل از گذاشتن باید  بهش نشون میدادن، بعدم الان دنیا سرچ و .. هست خوب یه سرچ میزد تو نت میدید ، ای یو دی دارم چند سال درمن باعث لکه بینی و افزایش روزهای پریودی شده ولی من ترجیح میدم داشته باشمش تا بچه دار بشم 

پرستار nicu

نه نداشتم ولی توی نت دیدم 

احتمالا بابت ایودی و ناراحتی هایی که براش داشته سالها به همسرش سرکوفت زده و میخواسته ببره بکنه تو چشمش که ببین من سالها چی رو تحمل میکردم 

باورش نشده چنین چیز کوچیکی مسبب این همه درد و خونریزی و بی نظمی قاعدگی و…. باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خوب قبل از گذاشتن باید بهش نشون میدادن، بعدم الان دنیا سرچ و .. هست خوب یه سرچ میزد تو نت میدید ، ا ...

منم ۴ماهه گذاشتم همینطوریم

فکر میکردم خوب میشه بعد از چند وقت😐

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
خوب قبل از گذاشتن باید بهش نشون میدادن، بعدم الان دنیا سرچ و .. هست خوب یه سرچ میزد تو نت میدید ، ا ...

آره باید بهش نشون میدادن یا خودش قبلش می‌پرسید نه بعدش.  بدن ها با هم فرق داره بعضیا عوارض میده کم یا زیاد مثل همین خونریزی بیشتر. 

وقتی یک ماما، مامان میشه   
منم ۴ماهه گذاشتم همینطوریمفکر میکردم خوب میشه بعد از چند وقت😐

چند تا همکارام دارن میگن فقط چند وقت لکه بینی داشتن و افزایش روزهای پریودی نداشتن ولی در من اینجور شده من ۷ -۶ سالی هست دارم 

پرستار nicu

برای من اصلا این علایم رو نداشت برای چکاپ میری دکتر؟

سلامتی و خوشبختی دخترم