2777
2789

دیشب خواب می‌دیدم پرچم امام رضا رو بهم دادن پرچم مشکی بود و بالاش نوشته یا محمد (ص) و پایینش نوشته یا امام حسین اما بهم میگفتن پرچم امام رضاست نمی‌دونم چرا دورشم نوارد زرد رنگی بود یه خادم داده بود تو خواب به همسرم و اونم داد به من 🙂 تعبیرش چیه ؟! بعدم پرچم آبی رنگ شد آبی پر رنگ نمی‌دونم چرا 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

خواب خوبیه عزیزم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب خوبیه عزیزم

همسرم دیشب داشت می‌گفت ممکنه سر کارم یکم پست و مقامم بالاتر بره یعنی ممکنه بهش برسیم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

خیره چه خواب خوبی 

ان شاالله حاجت روا میشی

اگر مشکلی داری کلیدش دست امام رضا علیه السلامه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
همسرم دیشب داشت می‌گفت ممکنه سر کارم یکم پست و مقامم بالاتر بره یعنی ممکنه بهش برسیم ؟

اره عزیزم ان شاءالله که خیره خوابت خیلی خوبه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
خیره چه خواب خوبی ان شاالله حاجت روا میشیاگر مشکلی داری کلیدش دست امام رضا علیه السلامه

توکل به خودش 🥹 همسرم دیشب می‌گفت ممکنه تا دو سه ماه آینده پست و مقامم بالاتر بره امکانش هست ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل به خودش 🥹 همسرم دیشب می‌گفت ممکنه تا دو سه ماه آینده پست و مقامم بالاتر بره امکانش هست ؟

بله ان شاالله  میشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

منم یه بار نیت کردم خدایا راهو نشونم بده خیلی سردرگم بودم. تو خواب دیدم همه جا شلوغ بود . انگار داشتم از دست همه فرار میکردم. یه جورایی همه دنبالم بودن اذیتم کنن. تا اینکه یه مردی که عبای قهوه ای رنگ تنش بود راه حرمو به من و مامانم نشون داده.  تو خواب بهش اعتماد داشتم. انگار مسیرو بهم نشون داد. اونقدر بهم آرامش داد. اما باز تو همون وضعیتم. سردرگم بلاتکلیف

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم یه بار نیت کردم خدایا راهو نشونم بده خیلی سردرگم بودم. تو خواب دیدم همه جا شلوغ بود . انگار داشت ...

🥹❤️ انشالله در بیای از سردرگمی ولی خب باید خودت بخواه و مسیر زندگیت پیدا کنی چون قطعا کسی نمیاد این کار کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@varparide25   میشه لطفا ازت خواهش کنم خوابم تعبیر کنی 🥹❤️✨ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@varparide25 میشه لطفا ازت خواهش کنم خوابم تعبیر کنی 🥹❤️✨

خود خواب تعبیر خوابت هست عزیزم، جز خیر و برکت و نظر ائمه چی میتونه باشه؟ 

مراد و حاجت روایی واستون اتفاق میفته و رنگ آبی به امنیت و آرامش برمیگرده و رنگ آبی و رو اصولا ب مردها نسبت میدن انشاالله واسه همسرتون هم خیره. 

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
خود خواب تعبیر خوابت هست عزیزم، جز خیر و برکت و نظر ائمه چی میتونه باشه؟ مراد و حاجت روایی واستون ات ...

ممنون فدات بشم آخه عزیزم یه چیزی مطرح شده دیشب همسرم بهم گفت شاید در طی دو سه ماه آینده بهم پست و مقامی بده داخل سر کارش چندین ساله منتظره بعدش من این خواب دیدم احتمال داره برای این باشه ؟! 🙂❤️ یعنی ممکنه بعد از ۱۱ سال بهش برسه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810