2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سه سال رفتم آخرش به این نتیجه رسیدم اموزشگاها فقط معتل پولن  خواستی میتونی تو خونه یاد بگیری یه استادی هست پریا اخواص تو تلگرام و یوتیوب ویدیو هاش هست کامل توضیح میده خواستی برو ببین 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
فمیلی فرندز؟پسرم میخونه، تو موسسه شون هر کتابش پنج تا شش ترمهگاهی یه ترم هم ریویو میذارنهر ترم ده جل ...

هر ترم چقد ازشون میگیرن؟

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
من سه سال رفتم آخرش به این نتیجه رسیدم اموزشگاها فقط معتل پولن خواستی میتونی تو خونه یاد بگیری یه ا ...

من خودم مدرسم

خواستم ببینم چقد میگیرن بقیه

من برا هر کتاب ۴۰۰میگیرم تا ۵۰۰

تدریس کل کتاب😐😐کم میگیرم نه؟؟

من خودم مدرسمخواستم ببینم چقد میگیرن بقیهمن برا هر کتاب ۴۰۰میگیرم تا ۵۰۰تدریس کل کتاب😐😐کم میگیرم ن ...

اره کم میگیری آموزشگاه ها با هزینه کتاب بیشتر میگیرن 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
اره خواستم قیمت هارو ببینممث اینکه من خیلی کم میگیرم

هر ترم 1500 کلاس گروهی

ببین بستگی به خیلی چیزا داره

من قبلا پسرمو خصوصی میبردم مربی کلاس تک نفره رو از چهار پونصد به بالا میگرفت ما پنج نفری بودیم تقسیم میشدیم مثلا نفری 150_200 جلسه ای، ولی دوستم الان خصوصی دو نفره میبره جای دیگه جلسه ای صد میدن هر کدوم

اره کم میگیری آموزشگاه ها با هزینه کتاب بیشتر میگیرن

من آنلاین درس میدم 

نمیدونم چقد بگیرم واقعا آنلاین بدتره