2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن بچه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یسری از بچه ها زبونشون تنده .خواهرم سه تا بچه داره دقیقا هر سه تاییشون مثل بچه ی شما .زود ب حرف زدن ...

آره ارثی هم هست. من خودم دعا میکردم به شوهرم نره چون اونا خانوادگی دیر حرف میان. مادرشوهرم میگفت شوهرم 3 ساله بود حرف زد🥴🥴🥴

اره شکر خدا ۹ ماهگی بدو بدو راه می‌رفت ۷ ماهگی قشنگ نشست همه چیش ب موقع فقط حرف نمیزنه البته اینم بگ ...

عزیزم بچه ی من الان ۴ سال و نیمشه و تقریبا خوب حرف می زنه ولی خیلی مشکل داشتم سر حرف زدنه و مجبور بودم چند وقت گفتار درمانی ببرمش.

بچتون اواسازی داره؟ مثلا پسر من جاروبرقی رو می گفت ئوئعی.

یعنی تلاش برای کلام داشت ولی نمی تونست.

دوم زیاد تلوزیون می بینه؟

دوزبانه نیستین؟ بچه کوچیک باهاش باطی می کنه یا اکثرا تنها هستش؟

خدا کنه حرف بزنه منم از فکرو خیال در بیام

منم خیلی غصه خوردم. حرف میزنه نگران نباش.

اگر چیزی ازت خواست با اشاره گفت حتما ازش بخواه بگه چی میخواد. خودت هم تکرار کن. پسرم آب میخوای بریم آب بخوریم. از یخچال آب بریزیم. زیاد حرف بزن.

من هم کم حرف میزدم . همسرم هم کلا کم حرفه. دوره کرونا هم بود پسرم کلا صدا نمیشنید طفلک که بخواد حرف بزنه

عزیزم بچه ی من الان ۴ سال و نیمشه و تقریبا خوب حرف می زنه ولی خیلی مشکل داشتم سر حرف زدنه و مجبور بو ...

والا قبلا زیاد تلوزیون میدید آره.. ما کوردیم ولی خوب فقط کوردی هم باهاش میحرفیم

آره ارثی هم هست. من خودم دعا میکردم به شوهرم نره چون اونا خانوادگی دیر حرف میان. مادرشوهرم میگفت شوه ...

من بچه خواهر شوهرمم تا سه سالگی یک کلمه ام نمی‌گفت هیچی..یک دفعه ب حرف اومد میگمم شاید ارثی شوهرم کم حرفه کلا

ببین من پسرم رو چند ماهه مهد کودک نوشتم کلی اثر گذاشته.

تا می تونی ببر پارک یا محیطی که بچه زیاده چون بچه از بچه یاد می گیره. من پسرم ۴ و نیم سالشه دخترم یک سال و نیم ولی پسرم شمارش رو ۳ سالگی یاد گرفت دخترم الان تا ۴ میشماره. نقاشی رو هنوز پسرم خیلی ساده می کشه ولی دخترم علاقه به نقاشی نشون میده چون بچه ی بزرگتر هست که بهش نگاه کنه.

اصلا محیط رو دوزبانه نکن. براش قصه بگو شعر یخون.

و این که به ژن هم هست. چیزی که من متوجه شدم بچه ی شما مشکلی نداره هر بچه ای یه جور هست

والا قبلا زیاد تلوزیون میدید آره.. ما کوردیم ولی خوب فقط کوردی هم باهاش میحرفیم

خوب دیگه همینه بچه گیج شده. از تلویزیون فارسی از پدر مادر کردی هنوز مغزش نمیتونه هندل کنه که به کدوم زبون حرف بزنه طول میکشه تا حرف بزنه. الان من کارتون انگلیسی خیلی میزارم خودم شعر های انگلیسی میخونم براش ولی چون خیلی فارسی میشنوه قاطی نمیکنه. زبان پدر و مادر خیلی مهمه. 

نا اکثرا تنهاییم باباش فقط شبا میاد خونه

همین تنهایی خیلی اثر میزاره.

من هنوز دارم با پسرم دستور جمله کار مس کنم ولی تو مهد کودک خیلی سریع تر یاد می گیره حتما حتما کاری کن روزانه یه ساعت با بچه ها بازی کنه

2810