2777
2789
عنوان

شیر خشک و اسهال

62 بازدید | 15 پست

سلام پسرم ۱۰ ماهشه قبلا کلی شیر خشک عوض کردیم تا ببلاک بهش ساخت و ادامه دادیم..یک ماه پیش رفتیم روستا از روستا ک برگشتیم پسرم اسهال شد..اومدم ببلاک ال اف و ببلاک رو ترکیبی بهش دادم بهتر شد الان ببلاک رو تنها میدم بازم اسهاله گلاب ب روتون ...دیشبم بی علت تب کرد..اینم بگم دیشب شیر خشک گیگوز رو امتحان کردم تاصبح دل درد داشت و تب کرد بهش ندادم و ببلاک رو شروع کردم باز..بچم بی علت تب کرده شرایطشو ندارم فعلا دکتر ببرم میشه راهنمایی کنید ممنونم

بارداری دومم ناخاسته است خیلی سعی کرد شوهرم که سقط بشه اما ب حکم خدا قلب تشکیل داده لطفا برام دعا کنید تا اخرش سالم بمونه❤️🥺🫀

قطره روتفلور بهش بده صب و شب هربار ۱۰ قطره اسهالشو بهتر میکنه واسه تبشم احتمال مریض شده فعلا هی چک‌کن استانمینوفن بده در اولین فرصت ببرش حتما ی متخصص ممکنه از این ویروس جدید گرفته باشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید داره دندون درمیاره؟

دندونشو دراورده گلم

بارداری دومم ناخاسته است خیلی سعی کرد شوهرم که سقط بشه اما ب حکم خدا قلب تشکیل داده لطفا برام دعا کنید تا اخرش سالم بمونه❤️🥺🫀
قطره روتفلور بهش بده صب و شب هربار ۱۰ قطره اسهالشو بهتر میکنه واسه تبشم احتمال مریض شده فعلا هی چک‌ک ...

قطره روتفلور ک دکتر قبلا بهم داده بود برای یبوست

منم بچم اسهال بود ببلاک آل اف و ی قطره بود میدادمش ولی بعدش شیرخشک نان دادمششاید دندون میخواد در بیا ...

نمیدونید چه قطره ای بود گلم اسمشو 

قطره روتفلور ک دکتر قبلا بهم داده بود برای یبوست

برای تنظیم باکتریای رودس

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تب نمیتونه از شیر خشک باشه عزیزمپسر من هم شیر هشکی بود ، زیاد اسهال میشد مشخص شد به لاکتوز حساسه

ن قبلا اینکه بریم روستا شکمش روزی دوبار شایدم روزی یک بار کار میکردتا اومدیم این جور شد

برای تنظیم باکتریای رودس

ممنونم فدات

چند قطره بهش بدم روتفلور؟کی بدم میشه توضیح بدید دوستای قشنگم

بچه ها من برای تبش  از شربت استامنیفن استفاده میکنم ایا برای سنش مناسبه؟چون قطره پایبن نمیاره تبشو

2810