2777
2789

منم داشتم بخاطر عفونت به وجود اومده بود

خیلی دارو مصرف کردم فایده نداشت تا ی دکتر بهم گفت سیستم ایمنی بدنت بخاطر مصرف زیادی دارو ضعیف شده بخاطر همین به درمان جواب نمیدی 

دارو رو برام قطع کرد فقط گفت رعایت کن

رعایت کردم خوب شدم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا مگه میشه رابطه نداشته باشی من متاهلم.آره از این ژل استفاده میکنم من سه دوره دارو مصرف میکنم میگه ...

خب عزیزم راست میگه دیگه یه مدت رابطه نباید داشته باشی تا خوب بشی یعنی مثلا ۱ ماه 

بعد بتادین هم بزن خوب میشی 

منم داشتم بخاطر عفونت به وجود اومده بودخیلی دارو مصرف کردم فایده نداشت تا ی دکتر بهم گفت سیستم ایمنی ...

چجوری رعایت کردی .

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
خب عزیزم راست میگه دیگه یه مدت رابطه نباید داشته باشی تا خوب بشی یعنی مثلا ۱ ماه بعد بتادین هم بزن خ ...

اها یه ماه فقط فک کردم کلن ...توی حین مصرف دارو که رابطه ندارم اینطوری خوبه

چجوری رعایت کردی .

رعایت بهداشت جنسی

قبل و بعد رابطه میرفتم دستشویی خودمو میشستم

با دستمال جنس پنبه خودمو خشک میکردم و دستمال رو مینداختم جلو آفتاب خشک بشه 

هفته ای یکبار با ژل شستشو خودمو میشستم

و هفته ای یک الی دوبار توی تشت آب و بتادین و آب و سرکه سفید یک در میان مینشستم 

بعد از اون حتی یکبار هم عفونت نگرفتم خداروشکر بااینکه مثل اونموقع هم رعایت نمیکنم 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چه نکاتی رو رعایت کردی؟

بالای همین پستت گفتم گلی 

+ شوهرمم قبل رابطه می‌رفت دستشویی خودشو میشست

رعایت بهداشت جنسیقبل و بعد رابطه میرفتم دستشویی خودمو میشستمبا دستمال جنس پنبه خودمو خشک میکردم و دس ...

شورت اصلا نپوشیدم دیگه و شلوار جنس ابرو باد یا شال اونم گشاد می‌پوشیدم

رعایت بهداشت جنسیقبل و بعد رابطه میرفتم دستشویی خودمو میشستمبا دستمال جنس پنبه خودمو خشک میکردم و دس ...

راستی قسمت واژن رو با چی بشوری خوبه؟آب خالی؟

ژل شستشو چی استفاده میکنی؟

ممنون 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
راستی قسمت واژن رو با چی بشوری خوبه؟آب خالی؟ژل شستشو چی استفاده میکنی؟

واژن رو با ژل شستشو یا آب خالی بشوری بهتره 

آی پلاس اسمشه

2810