2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واله خوبه باور کن اون روز منو شوهرم دو تا پیتزا از یه جای معمولی گرفتیم شد ۳۰۰حالا فکر کن ۴ نفر باشی ...

ما ۲تا گرفتیم‌شد۷۰۰ به درد نمیخورد اصلااااا

فقط پنیر بود هیچی نداش 

خیلی پولدارم😅
نه حاضری نخوردیم یه نفر بچه بود برای اون نمیخریدیم سه پرس میخریدیم

ناگفته نماندا انقدر همه چیز گرونه که اینا پولی نیست فکر کن رفتی ۱۵قلم کالای یه تومنی گرفتی مثل مانتو وکفش و....

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
نه حاضری نخوردیم یه نفر بچه بود برای اون نمیخریدیم سه پرس میخریدیم

ناگفته نماندا انقدر همه چیز گرونه که اینا پولی نیست فکر کن رفتی ۱۵قلم کالای یه تومنی گرفتی مثل مانتو وکفش و....

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

استارتر معقول دیگه ۱۵ تومن چیه  اینجا رو ول کن اینجا اگه بگی خرج زندگی من مثلا ۴۰ تومن تو ماه میگن چه خبر ما با ۱۰ تومن لاکچری ترین زندگی رو داریم تازه مسافرت هم میریم 😐😐

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
مسافرت به خوردنش و ریخت و پاششه

واسه ما ایرونی های شکمو که لذت مون فقط خوردنه بله😂

من پارسال رفتم مشهد بیست تومن فقط پول خوشگذرونی و شهر بازی موج های آبی و...  دادیم ناهار رستوران ساندویچی حاضری و... خلاصه میکذشت پول خرید و خوشکذرونی مون خیلی بیشتر از خوراک مون شد

خودمون ماهی یبار رستوران توپ رو حتمن میریم

ما یه نفرمون بچه بود غذا خور نبود براش نمیگرفتیم ۳ نفر حساب کن شده ۱۵ تومن

ما خودمون یه وعده هایی رو حاضری میخوریم مثل شام یا بعضی ظهرها که فرصت باشه یه غذای ساده مثل ساندویچ مرغ درست میکنم مابقی هم میریم رستوران.معمولا هم هتل آپارتمان میگیریم که بتونم غذا بپزم.

به همین خاطر خورد و خوراکمون خیلی زیاد نمیفته.

واسه ما ایرونی های شکمو که لذت مون فقط خوردنه بله😂من پارسال رفتم مشهد بیست تومن فقط پول خوشگذرونی و ...

اخه ماهم خودمون فقط یه وعده رو گذاشتیم رستوران که غذاهای محلی امتحان کنیم جا هم داشتیم سه نفر شد ۲۰تومن

کاربر ۹۵ هستم