2777
2789
عنوان

لباس بچه چقدر گرونه

494 بازدید | 49 پست

واقعا همه جارو گشتم هر چیم که واسع نوزاد و کوچیکتره گرون تر یکم پارچه کلا استفاده شده تو تهران کجا قیمتاش و کیفیتش خوبه اگه میدونین میشه معرفی کنین مرسیی

جواب سوالاتو ندارم ولی  جدای از گرونی مدت خیلی محدودی میشه تنشون کرد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه همینه که بچه پول میخواد اگه نمیتونن از پس هزینه بر بیان چرا باید همش حامله شن مردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀ ...

منکه بچه اولمه ولی واقعا هستن کسایی که زیاد میارن

2805
منکه بچه اولمه ولی واقعا هستن کسایی که زیاد میارن

اره منم منظورم با شما نبود هستن کسایی میان تاپیک رو میخونن میگن واو بزار امشب یکی درست کنیم🤦🏻‍♀️

واقعا آدم یه بچه هم بتونه تو این اوضاع براش همه چی فراهم کنه خیلیه 

تا دو ماهگی سه ماهگی هر ۲ هفته حداقل ۳ تا بسته پوشک سایز ۱ لازمش میشههر بسته هم ۱۴۰

میگم از الان بگیرم بهتره یا بعد زایمان گرون میشه تا اون موقع برای کیف زایمان کلا یکی گرفتم البته خیلی مونده ها ولی حالا گرفتم 😅😁

کجا حامله میشن؟حداقل من واقعا تو کل خاندانمون حتی یه بچه کوچیک نداریمکوچیک ترین بچه ای که هست الان د ...

خیلیا اینجا نگا کن دیگه همه دارن میگن بارداری بارداری یکی بود البته اینجا نه میگفت تروخدا کمک کنید هزینه ivfبدم ببین طرف نمیتونست هزینه بده بعد یه بچه میاره بدبختش کنه 

من که اصلا همچین کاری نمیکنم که بخوام بچه بیارم

من تمام لباس‌های بچه رو آنلاین میخرم. اینستا پر از پیج های معتبر و البته کارهای خیلی شیک و قیمت ها عالی. همون جنس ها تو مغازه ها چند برابره

اتفاقا امروز دو تا بسته جدید برام اومد 😍

کجا حامله میشن؟حداقل من واقعا تو کل خاندانمون حتی یه بچه کوچیک نداریمکوچیک ترین بچه ای که هست الان د ...

خوش به حالتون

در عوض سمت ما همه کوچیک کوچیک

دیگه خسته ام از بچه کوچیک

ولمم نمیکنن میگن دومی رو بیار

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
میگم از الان بگیرم بهتره یا بعد زایمان گرون میشه تا اون موقع برای کیف زایمان کلا یکی گرفتم البته خیل ...

پوشک زیاد نگیر.. حساسیت بده یا کوچیک و بزرگ باشه مجبوری عوض کنی. برای بچه من صفر مولفیکس بزرگ بود.. مای بیبی خریدیم. 

اگه برا سیسمونی میخای برو عبدل اباد انتهای کوچه پارچه فروشا 

اسباب بازی برو صالح اباد جاده بهشت زهرا 

آقابزرگ و گوگولی هم خوبن سوله های بزرگن فقط سیسمونی و لباس بچه دارن 

2810