2777
2789

ببخشید عذر میخوام از استارتر و همه نی نی سایتی های عزیز ک این حرفو میگم اسی بنظرم برا همه نی نی سایتی ها دعا کن و یه سلام ب نیابت همهمون بده بنظرم گوشیتو بزار کنار از اون صحن سرا کیف کن لذت ببر بخدا که خییییلی کم گیر میاد قران بخون نکاز بخون دعا کن ذکر بگو خییییلی حیفه گوشی دست بگیری من خودم رفتم و الان دلم پر زد اونجا باشم تو رو خدا استفاده کن ببخشید مجدد ،🥺🙏❤️

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

میگم استاتر ی سوال دارم لطفا جواب بده🌹🌹

داخل حرم چ شکلیه؟ من ی فیلم دیدم از داخل حرم دور تا دور حرم رو آب گرفته بود اون واقعیته؟؟

گفتن ک این آب ب طور معجزه وار حرمو گرفته و هیچوقت تموم نمیشه و همیشه خنک و گواراست 

این واقعیته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم استاتر ی سوال دارم لطفا جواب بده🌹🌹داخل حرم چ شکلیه؟ من ی فیلم دیدم از داخل حرم دور تا دور حرم ...

یعنی چجوری اب گرفته؟؟منم رفتم چند ماه پیش 

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
یعنی چجوری اب گرفته؟؟منم رفتم چند ماه پیش

گفتن ک حرم واقعی آقا پنهان هست بخاطر آبی ک دور تادور شو احاطه کرده خیلی کم میرن اونجا و کاملا پنهان هست 

اون آب هم خاصیت درمانی داره و همیشه خنکه  توی تابستون و توی زمستون گرم میشه ...میگن آب از زیر زمین معجزه وار بیرون میاد و همیشه ب ی اندازست فیلمش توی گوگل هست ببین

گفتن ک حرم واقعی آقا پنهان هست بخاطر آبی ک دور تادور شو احاطه کرده خیلی کم میرن اونجا و کاملا پنهان ...

والا حرم ضریح ک شبیه بقیه بود... منتهی این آب رو نمیدونم فقط داخل حرم اب بود ک لوله کشی و خنک بود گویا دور تا دور حرم اون اب دور میزنه و میاد داخل لوله کشی ها دیگه چقد صحت داره نمیدونم....

🕋🕋🕋🕋🕋سلام 🕋🕋🕋🕋💚🕋🕋🕋💚🕋🕋💚🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋انشاءالله 🕋🕋🕋🕋قبول 🕋🕋🕋🕋الله🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋  و🕋🕋🕋🕋 اهل🕋🕋🕋🕋🕋🕋بیت🕋🕋❤🕋🕋🕋🕋 🕋🕋🕋🕋الله 🕋🕋🕋💎🕋🕋🕋و🕋🕋🕋🕋 حاجت🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 روا 🕋🕋🕋🕋🕋باشید🕋🕋🕋🕋 برای🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 سلامتی🕋🕋🕋🕋 امام 🕋🕋🕋🕋🕋زمان🕋🕋🕋🕋🕋🕋 و 🕋🕋🕋🕋همه 🕋🕋🕋🕋مردم 🕋🕋🕋🕋دنیا 🕋🕋🕋🕋🕋🕋بعد🕋🕋🕋🕋🕋 هم🕋🕋🕋🕋 من🕋🕋🕋🕋 و🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 خانوادم 🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋سلامتی 🕋🕋🕋🕋🕋🕋دائمی🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋 ممنونتونم🕋🕋🕋🕋 ی 🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋صلوات🕋🕋🕋🕋 هم🕋🕋🕋🕋 برای🕋🕋🕋🕋 اموات🕋🕋🕋🕋🕋 و🕋🕋🕋 🕋🕋🕋🕋جمیع 🕋🕋🕋🕋🕋اهل 🕋🕋🕋🕋🕋قبور🕋🕋🕋🕋🕋🕋 ممنونتونم🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🥰🕋🕋🕋🥰🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋

وای مگ میشه تو این حال همچین تاپیکی ببینم همین الان داتشم ابوالفضل العباس رو التماس میکردم گریه میکردم..لطفا لطفا دعام کن منو عشقم قسمت هم شیم بش برسم برم دست تو دستش بین الحرمین.. تروخدا خیلی دعام کن حالم بده دعا کن صلاح شه بگو تورو ب دستای بریده ات واسطه شو برام توروپب رقیه عمو عباس 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
پیامتو براشون خوندم

پیامتو دیدم گریم گرف..خیلی ممنونمممم عزیزم ان شاالله حاجت روا برگردی از کربلا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
پیامتو دیدم گریم گرف..خیلی ممنونمممم عزیزم ان شاالله حاجت روا برگردی از کربلا

عزیز دلم باور کن وقتی برای بچه های نی نی سایت دعا کردم اینقد برکت وارد زندگیم شد 

ممنونم از دعای خوبت 

انشالله خدا نصیبت کنه بری پا بوسه قمر بنی هاشم

عزیز دلم باور کن وقتی برای بچه های نی نی سایت دعا کردم اینقد برکت وارد زندگیم شد ممنونم از دعای خوبت ...

ممنونم عزیزم.خداروشکر...ن منو نمیطلبه من هرچی صداش میزنم کمکم نمیکنه حتی امروزم ی چیزی شنیدم ک دنیا اوار شد رو سرم..حتی بم نشونه هم نمیدن ک‌کمکم کنن,😭😭واقعا ولم کردن بم محل نمیدن هرچی با گریه صداشون میکنم 

ممنونم عزیزم.خداروشکر...ن منو نمیطلبه من هرچی صداش میزنم کمکم نمیکنه حتی امروزم ی چیزی شنیدم ک دنیا ...

ای جانم عزیزم این طور نیست 🥺 اگه دلت پره و یه گوش شنوا میخوایی میتونم گوش نوات باشم

ای جانم عزیزم این طور نیست 🥺 اگه دلت پره و یه گوش شنوا میخوایی میتونم گوش نوات باشم

فداتشم عزیزم .دیگ حال نوشتن ندارم انقد با خدا و ائمه صحبت میکنم..فقط ازشون بخاه حاجتمو بدن سالهاست ی چیز میخام دارم دیگ شکنجه میشم واقعا حقم این نیس.بگو کمکش کنین تا اخر عمر نوکرتونه..ممنونم از دل مهربونت

2810